Setari Cookie-uri

Imbraca-te boem in stil frantuzesc

Parisul este capitala internationala a modei care da tonul in vestimentatie. Stilul frantuzesc este renumit pentru rafinamentul si eleganta sa, de aceea a devenit responsabil pentru cele mai rafinate stiluri vestimentare.

Parisul este capitala internationala a modei care da tonul in vestimentatie. Stilul frantuzesc este renumit pentru rafinamentul si eleganta sa, de aceea a devenit responsabil pentru cele mai rafinate stiluri vestimentare.

Chanel, Christian Dior, Jean Paul Gautlier si Yves Saint Laurent se numara printre designerii francezi care proiecteaza viitorul modei internationale. In prezent, unul dintre trendurile pe care se pune accent este stilul casual chic. Indraznet si permisiv, acesta impaca foarte multe gusturi si se preteaza in cadrul unor evenimente cat mai variate. Iata principalele piese vestimentare care-ti vor asigura o alura boema in stil frantuzesc:

1. Bermudele purtate cu pantofi stiletto uni sau colorati


Rafinamentul femeilor din Paris se datoreaza naturaletii prin care asorteaza hainele. In primul rand trebuie sa se simta confortabil; apoi, regulile de stil sunt adaptate in functie de vestimentatie. Bermudele a fost vedeta prezentarilor de moda organizate in capitala Frantei. Versatil si usor de asortat, confera comoditate dar si un plus de eleganta. Poate fi purtat cu balerini sau cu pantofi inalti, pentru un plus de personalitate. Accesoriul care completeaza cel mai bine bermudele este o palarie chic, la moda in vara aceasta.

2. Piesele vestimentare cu funde supradimensionate

Cat timp a lucrat pentru casa Dior, Joh Galliano a promovat intens rochiile cu funde supradimensionate. Acestea se regaseau atat pe creatii couture, cat si pe sacouri sau topuri cambrate.

Topurile se asorteaza cel mai bine cu pantaloni pana sau fuste drepte cu talie inalta. Fundele fantezie confera un aer aparte tinutelor.

Propunere: fusta mini cu funda de la KLS Fashion disponibila in magazinele La Moda, pret 65.00 lei;



3.
Volanele diafane

Volanele diafane aplicate pe fuste sau rochii confera un aer glam deosebit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.