Setari Cookie-uri

Trend alert: blugii colorati

Stim deja, jeansii au devenit una dintre piesele vestimentare indispensabile din garderoba, potrivite oricand. Insa, in prezent ne incanta un trend nou care face furori la Hollywood: blugii colorati. Rosu, verde, violet sau galben se numara printre culorile aprinse care au propulsat din nou jeansii in centrul atentiei.

Dintre toate culorile, rosul se situeaza in topul preferintelor pentru celebritatile care iubesc sa fie in pas cu moda. Motivele sunt lesne de inteles: transforma radical o tinuta si sunt foarte usor de asortat. Camasile in carouri sau topurile cu imprimeu completeaza foarte bine stilul nonconformist al jeansilor. De asemenea, se asorteaza excelent cu geci din piele negre, balerini dar si tenesi converse.

Cum alegi blugii potriviti?

Blugii in nuante neon reprezinta o tentatie pentru orice fashionista creativa, care iubeste moda, culorile si adora sa fie in pas cu trendurile. Inainte sa iti alegi perechea preferata tine cont de silueta si de stilul vestimentar adoptat. Ideal ar fi sa ai in garderoba ta cel putin doua perechi de blugi colorati pe care sa-i combini in functie de ocazie si gusturi.

Evita modelele cu o croiala foarte mulata. Daca iti doresti sa te simti cat mai comod, opteaza pentru jeansi drepti, care sa-ti ofere un plus de lejeritate. Nu in ultimul rand, indiferent de tendinte si de culorile care sunt la moda, asigura-te ca te vei simti confortabil imbracata intr-o asemenea pereche de pantaloni.

Cum potrivesti culorile?


Cand porti blugi colorati, ai grija cum potrivesti nuantele. N-o sa dai gres daca mergi pe tonuri pastelate din aceeasi gama cromatica sau dungi bicolore. Totusi, incearca sa eviti culorile la fel de aprinse. Bluzele alb-negru cu imprimeu reprezinta o alta optiune viabila pentru blugii in culori neon. Evita accesoriile voluminoase, foarte colorate care ti-ar incarca prea tare tinuta. Iata cum asorteaza vedetele blugii colorati.

Unde se poarta blugii colorati?

Blugii in culori neon pot fi purtati aproape oriunde, important este sa te simti comod. Imbraca-i la tinute casual, la shopping sau la intalnire. Contrar aparentelor, acestia se poarta si la tinutele elegante. Pentru o astfel de ocazie apeleaza la o pereche de blugi skinny si asorteaza-i cu pantofi inalti inchisi la culoare si un sacou negru. Nu uita de accesoriile care trebuie sa iti completeze perfect look-ul. Alege bijuterii putine dar de efect. Noi iti recomandam un plic minimalist si un colier masiv ori un inel cu piatra supradimensionata. Pentru mai multe detalii, vizualizati aici o galerie foto.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.