Setari Cookie-uri

Bagaj de fashionista pentru o vacanta perfecta

Bucurie mare! Te pregatesti sa pleci in vacanta si deja visezi cu ochii deschisi la distractie, muzica si relaxare. Insa, ce-i de facut cu bagajul? Este deosebit de important si trebuie sa-i acorzi o atentie maxima pentru a te bucura de un concediu perfect. Inca nu te-ai decis ce sa iei cu tine si ce poti lasa acasa?

5. Pantofi

Bineinteles, o pereche de pantofi stiletto nu ar putea lipsi din bagajul unei fashioniste. Seducatori si plini de atitudine, completeaza perfect o tinuta de seara. Pe langa pantofii inalti, mai adauga o pereche de balerini clasici, sandalele preferate si o pereche de slapi simpli pentru plimbarile prin statiune.

6. Accesorii


Am pastrat pentru sfarsit ce era mai important. Accesoriile sunt elementele esentiale care definesc sau transforma total orice imbracaminte. Asa cum stii, bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, asadar, colierele, cerceii si bratarile nu au voie sa lipseasca. Aranjeaza-le cu grija si include pe langa ele si cateva curele colorate. Potriveste-le dinainte cu hainele pe care le-ai ales, astfel incat sa nu iei mai multe decat ai nevoie. In plus, in acest fel iti va fi mult mai simplu sa le asortezi in vacanta.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.