Setari Cookie-uri

Bani putini pe tone de haine... Tu stii sa faci smart shopping?

Odata cu venirea noului sezon, vitrinele magazinelor s-au umplut de haine pe care ai vrea sa le ai la tine in dressing. Singura problema ar fi ca portofelul tau nu ar rezista unei asemenea innoiri de toamna-iarna.

Sursa: Noifetele.ro

Odata cu venirea noului sezon, vitrinele magazinelor s-au umplut de haine pe care ai vrea sa le ai la tine in dressing. Singura problema ar fi ca portofelul tau nu ar rezista unei asemenea innoiri de toamna-iarna. Iata cateva sugestii pentru a-ti schimba garderoba cu bani putini!

1. Cauta ultimele lichidari de stocuri.


Shopping cu bani putini Sigur ca tu vrei noile cizme din colectie, dar daca iti vei cumpara acum pantaloni scurti si tricouri la reducere, iti vei multumi in urmatorul sezon si mai ales vara viitoare. ;) Esti pe ultima suta de metri a reducerilor de vara asa ca profita de ele. Iar in primavara, cumpara-ti palton si cizme! Sigur ca designerii vor incerca sa te convinga ca lucrurile se demodeaza pana in sezonul urmator, dar fii realista: ce anume din garderoba ta de anul trecut trebuie neaparat aruncat? Trendurile nu trec chiar asa de repede!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.