Bani putini pe tone de haine... Tu stii sa faci smart shopping?

Bani putini pe tone de haine... Tu stii sa faci smart shopping?
Kudika
7 Octombrie 2011

Odata cu venirea noului sezon, vitrinele magazinelor s-au umplut de haine pe care ai vrea sa le ai la tine in dressing. Singura problema ar fi ca portofelul tau nu ar rezista unei asemenea innoiri de toamna-iarna.

Sursa: Noifetele.ro

Odata cu venirea noului sezon, vitrinele magazinelor s-au umplut de haine pe care ai vrea sa le ai la tine in dressing. Singura problema ar fi ca portofelul tau nu ar rezista unei asemenea innoiri de toamna-iarna. Iata cateva sugestii pentru a-ti schimba garderoba cu bani putini!

1. Cauta ultimele lichidari de stocuri.


Shopping cu bani putiniSigur ca tu vrei noile cizme din colectie, dar daca iti vei cumpara acum pantaloni scurti si tricouri la reducere, iti vei multumi in urmatorul sezon si mai ales vara viitoare. ;) Esti pe ultima suta de metri a reducerilor de vara asa ca profita de ele. Iar in primavara, cumpara-ti palton si cizme! Sigur ca designerii vor incerca sa te convinga ca lucrurile se demodeaza pana in sezonul urmator, dar fii realista: ce anume din garderoba ta de anul trecut trebuie neaparat aruncat? Trendurile nu trec chiar asa de repede!

2. Mergi la shopping doar in outlet-uri!
Afla de ce outlet-urile sunt mai avantajoase decat mall-urile.

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri