Setari Cookie-uri

Cum sa fii bine imbracata cu bani putini

Nu este usor sa fii bine imbracata cu bani putini, insa nu-i nici o misiune imposibila. Trebuie doar sa te concnetrezi cat mai mult asupra stilului personal, fara sa copiezi pe nimeni. A fi la moda nu inseamna neaparat a fi admirata.

Nu este usor sa fii bine imbracata cu bani putini, insa nu-i nici o misiune imposibila. Trebuie doar sa te concentrezi cat mai mult asupra stilului personal, fara sa copiezi pe nimeni. A fi la moda nu inseamna neaparat a fi admirata.

Impaca tendintele cu un buget redus si o personalitate puternica. Iata cum poti sa fii imbracata bine fara sa cheltuiesti prea multi bani:

1. Cauta si iar cauta


Daca nu iti permiti haine care nu sunt la moda, cauta piese vestimentare asemanatoare. Nu este o rusine sa apelezi la branduri no name. Nu conteaza eticheta, ci conteaza ce iti sta bine. De cele mai multe ori un brand nu iti asigura si garantia calitatii. De asemenea, ai sansa sa intalnesti cel putin o persoana imbracata la fel ca tine. Ori, cand vorbim despre marcile mai putin cunoscute, situatia este diferita. Reusesti sa iti conturezi un stil unic si nu de putine ori sa iti cumperi haine de o calitate superioara.

Nu de putine ori, chiar si celebritatile au recunoscut ca garderoba lor nu se rezuma doar la haine create de designeri. Atata timp cat gasesc o haina frumoasa, bine croita, dintr-un material rezistent, o cumpara fara sa tina cont de eticheta.

cum sa fii imbracata cu bani putini

2. Poarta haine colorate si adapteaza tendintele stilului tau


Poti sa iti transformi radical imaginea cand adaptezi tendintele stilului tau. Alcatuieste-ti o garderoba armonioasa tinand cont de cateva reguli simple. In primul rand, include haine care vor fi mereu la moda, indiferent de trend: minim doua perechi de jeansi in culori diferite, tricouri colorate si uni, cel putin un sacou si bineinteles, o rochie neagra de buna calitate.

Apoi, invata sa adaugi elemente de efect care te vor ajuta sa iesi din multime. Culorile confera un aer fresh tinutelor. Jongleaza cu esarfe imprimate, brose fantezie din material textil si genti colorate.

3. Profita de reduceri


Urmareste programul reducerilor si fa o plimbare prin magazine. Reducerile reprezinta o oportunitate excelenta prin care poti sa-ti imbunatatesti garderoba. Daca nu iti gasesti haine pe plac, indreapta-ti atentia catre incaltaminte sau genti. Asa cum stii, aceste articole merita o atentie sporita. Daca in general nu iti permiti sa investesti sume prea mari in aceste piese, profita de reducerile sezonului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.