Setari Cookie-uri

Trend alert: rochia din dantela

Daca m-ai intreba ce tinuta as alege pentru o petrecere eleganta, ti-as raspunde fara sa stau prea mult pe ganduri: o rochie din dantela. Este in voga, romantica si te propulseaza imediat in centrul atentiei.

Daca m-ai intreba ce tinuta as alege pentru o petrecere eleganta, ti-as raspunde fara sa stau prea mult pe ganduri: o rochie din dantela. Este in voga, romantica si te propulseaza imediat in centrul atentiei.

Nu doar tendintele o recomanda ca fiind vedeta prezentarilor de moda. Ar mai fi si celebritatile fashion icon de peste ocean care impresioneaza cand isi fac aparitia in rochii fine dantelate. Blake Lively, Chanel Iman sau Anne Hataway sunt numai cateva exemple. Mai mult, am admirat zilele trecute superba rochie din dantela purtata de Kate Middelton la premiera filmului War Horse.

rochia din dantela versatila Deci, cum sunt o mare fana a hainelor la moda si selectez pe spranceana vedetele care imi inspira bun gust in vestimentatie, ar trebui sa trec la pasul urmator. Si anume, sa gasesc o rochie din dantela potrivita: feminina, nu foarte transparenta, eleganta si nu in ultimul rand, sexy. Dificil? Poate, avand in vedere ca toate magazinele prezinta oferte variate care-mi fura privirile. Insa, cum ador sa vanez haine frumoase, misiunea mea nu va fi tocmai atat de grea.

Aasadar, am cautat, am comparat si m-am hotarat! Ea este! Rochia cu bretele subtiri din dantela si lurex de la Mango; pretul ei este 489 lei.

Nu este un outfit atat de pretentios. Dimpotriva, este un model care avantajeaza mai multe tipuri de siluete, foarte usor de asortat. Rochia poate fi intregrata usor intr-o tinuta de party cu ajutorul accesoriilor potrivite.

Ce as recomanda eu? Un plic fin, o pereche de pantofi negri sau nude si dres mat de culoarea piciorului. Parul strans intr-un coc, machiajul light si bineinteles, pata de culoare va fi un ruj rosu pasional.

Te gandeai cum ai putea integra aceasta rochie si intr-o tinuta de zi? Eu as purta-o cu o jacheta din piele si botine negre. Rezultatul va fi o tinuta seducatoare si indrazneata de inspiratie rock.


Rock lace Creat cu Envy MySet
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.