Setari Cookie-uri

Moda, ca afacere profitabila pentru toate fashionistele

Imi place sa fiu la curent cu tot ce inseamna tendinte, moda sau bun gust. Curioasa si vesnic dornica sa stiu cat mai multe despre tot ce misca in segmentul fashion, receptionez imediat informatiile care ma intereseaza.

Cumparaturile online, mai avantajoase
Am inceput sa apreciez cumparaturile online si diversitatea magazinelor virtuale. Astfel economisesc timp si nu in ultimul rand am ocazia sa gasesc piese vestimentare deosebite, care nu sunt disponibile la tot pasul. Asa se face ca in incursiunea mea virtuala, am descoperit alta sursa pretioasa de haine superbe.

Am mentionat pretioasa, nu? Pe buna dreptate, pentru ca vorbesc despre haine, accesorii si incaltari care poarta semnatura unor designeri faimosi precum Burberry, Moschino sau Christian Louboutin. Am descoperit mysecondskin.ro, un magazine online, cu produse vestimentare second, aflate intr-o stare excelenta. Unele dintre ele inca nepurtate, chiar si cu eticheta, au fost pastrate cu grija sau tratate corespunzator, asa cum se mentioneaza chiar din prezentarea magazinului.

Pasiunea pentru haine ca afacere de viitor


Natalia si Kati sunt cele doua pasionate de moda care se afla in spatele acestui concept. Dupa ani de zile in care au adunat sute de articole vestimentare care nu le mai incapeau in sifonier, s-au gandit sa isi transforme slabiciunea pentru haine intr-o afacere profitabila.

Moda, ca afacere profitabila pentru toate fashionistele Cele doua au pus bazele acestui magazin, ba si-au deschis si un showroom in Bucuresti, locatie in care sunt asteptate toate iubitoare de piese vestimentare din gama luxury. Cel mai important, pretul lor este redus la mai mult de jumatate. Cum vi se pare? Eu parca as fi interesata sa calc pragul showroom-ului cat mai curand.

Iata un exemplu foarte bun de investitie. Asadar, pentru toate fashionistele, morala este urmatoare: poti sa faci o cariera din pasiunea pentru haine. Trebuie doar sa te organizezi, eventual sa te asociezi cu alte prietene care iti impartasesc aceasta proecupare, apoi demarati "mica afacere".

Pentru inceput, un blog de moda poate fi extrem de util. Trebuie actualizat in permanenta cu informatii noi si atractive. Apoi, daca aveti prin dulap haine pe care nu le-ati purtat niciodata, aflate intr-o stare foarte buna, recomandati-le pentru tinute in trend. Mediul online si retelele de socializare sunt un real sprijin pentru cresterea popularitatii voastre.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.