Setari Cookie-uri

Rochia cu jabou, un exemplu de rafinament

In acest sezon se poarta rochiile elegante cu aplicatii. Rochia cu jabou este o alegere in trend, seducatoare si rafinata. Gulerul inspirat din epoca victoriana ii ofera un aer luxos si aristocrat, transformand-o intr-o alegere perfecta pentru o petrecere pretentioasa.

Creatorii de moda s-au lasat inspirati de acest trend si au creat modele cat mai variate de-a lungul timpului. Alexander McQueen, Emilio Pucci, Valentino sau Marc Jacobs sunt doar cateva nume importante din industria modei care au creat piese vestimentare superbe inspirate din epoca victoriana.

Rochia cu jabou se adreseaza in mod deosebit tinutelor elegante dar se adapteaza si unei tinute confortabile de birou. In timpul zilei inspira un aer chic. Se poarta cu un sacou descheiat ori cu un cardigan clasic tricotat. In materie de incaltaminte se potrivesc cizmele cu toc sau o pereche de botine. Bijuteriile nu trebuie sa fie numeroase avand in vedere modelul rochiei.

jabou Creat cu Envy MySet

Rochia victoriana cu guler jabou este extrem de feminina. Croiala ei pune in valoare corpul, in timp ce jaboul poate sa dea impresia unui bust mai plin. Este un model comod, care ofera un look romantic si confortabil in acelasi timp. Designul sculpteaza forma corpului si avantajeaza mai multe tipuri de siluete. Cand o asortezi foloseste ca detaliu de efect o curea subtire pentru a-ti marca talia.

Rochia cu jabou, un exemplu de rafinament Acest model te poate ajuta sa-ti creezi un look clasic de inspiratie vintage. Daca vrei sa uimesti prin vestimentatia ta, combina rochia cu jabou cu o pereche de manusi din dantela si o bratara cu perle. Sau inlocuieste bratara cu un alt accesoriu special: o brosa camee cu detalii vintage autentice. Incalta o pereche de pantofi nude si opteaza pentru dresuri de culoarea piciorului. Completeaza-ti infatisarea cu o coafura retro si aparitia ta va fi cu siguranta originala.

Daca nu vrei sa imprumuti prea mult din imaginea unei femei din alta decada, asorteaza elemente moderne, de efect. Un plic minimalist, pantofi stiletto si o coafura voluminoasa in stil neglijent iti vor completa vestimentatia speciala, perfecta pentru un eveniment somptuos.

Jaboul este o marca a elegantei si a bunului gust. Se potriveste femeilor cu atitudine care iubesc moda, extravaganta si vor sa se reinventeze in fiecare zi cu ajutorul tendintelor vestimentare.







Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.