Setari Cookie-uri

Blogul de fashion: Stylebubble, trenduri, shopping si sfaturi utile

Alaturi de reviste si editoriale, blogurile de moda reprezinta o sursa excelenta de informatii pentru toate pasionatele de tendinte vestimentare si frumusete. De aceea, m-am hotarat sa cercetez mai amanuntit acest sector din spatiul virtual si in fiecare luna voi impartasi cu voi cele mai intersante bloguri dar si sfaturile pretioase oferite de persoanele aflate in spatele lor.

Daca vrei sa arati ca o vedeta nu trebuie sa cheltuiesti sume exorbitante. Ai nevoie de imaginatie, curaj si mai multe disponibilitate pentru plimbari la shopping; secretul consta in felul in care iti accesorizezi hainele. Nu in ultimul rand, au o importanta majora piesele vestimentare cu un design cat mai original, care nu poarta in mod deosebit etichete celebre.



Am vorbit despre editoriale, haine si prezentari de moda, dar blogul lui Susie este si un ghid util de cultura. Aceasta participa la evenimente variate si nu numai show-urile de moda se inscriu in preocuparile ei, ci si vernisajele sau spectacolele de teatru. Ea recomanda si carti utile care merita toata atentia. Asadar, in cazul in care nu le-ati citit deja, printre propunerile bloggeritei se numara Divina Comedie a lui Dante Alighieri sau Decameronul lui Giovanni Boccaccio.

O fashionista este in primul rand o iubitoare de arta si bun gust. Autoarea blogului stylebubble ne indeamna sa experimentam cat mai mult din bogatia frumosului. Postarile ei servesc in primul rand ca exemple pentru un stil de viata modern si echilibrat.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.