Setari Cookie-uri

Blogul de fashion: Fashiontoast, un ghid excelent in moda

Cele mai populare bloguri de fashion se remarca prin pictoriale desavarsite si imagini exclusive din culisele prezentarilor de moda. De asemenea, noutatile de la petrecerile mondene si un stil de scris flexibil sunt alte elemente care transforma un blog intr-un site interesant, numai bun de urmarit.

captura foto blogul www.fashiontoast.com

Navigand pe internet am gasit fashiontoast, blogul gazduit de Rumy Nelly, o tanara pasionata de moda si fotografie. Asadar, nu-i de mirare ca jurnalul ei virtual se distinge prin imagini expresive si shooting-uri foarte interesante de fashion. Rummy a fondat blogul in 2007 si de atunci se bucura de o mare popularitate. Scrisul nu este singura ei preocupare. Tanara este si un manechin apreciat. Ea apare in majoritatea pictorialelor de pe blog si stilul ei vestimentar complex a transformat-o intr-un fashion icon recunoscut in America si Asia.

Sfaturile despre vestimentatie sunt intotdeauna binevenite pentru orice fashionista. Cand sunt insotite si de fotografii ilustrative capata mai mult sens si vin in ajutor iubitoarelor de moda. Fashiontoast este un blog cuprinzator, structurat pe mai multe categorii. Outfits cuprinde o serie de imagini street-fashion, ideale pentru a va imbogati imaginatia. Stilul vestimentar al bloggeritei este variat, adaptat de fiecare data cu maiestrie si originalitate. Rummy poate fi exemplul perfect pentru cele care prefera un stil vestimentar casual. Jachetele si pantofii sunt piesele de rezistenta din tinutele ei.

Sursele ei de inspiratie sunt vitrinele magazinelor de moda, pictorialele din reviste sau manechinele celebre precum Kate Moss sau Natasha Polly. Sunt comentate tendintele sezonului dar si cele mai importante prezentari de moda.

Blogul de fashion pe care ti-l recomand poate fi si sursa ta zilnica de informatii. Aici gasesti toate noutatile care te intereseaza despre moda si poate vei descoperi ca ai multe in comun cu tanara Rummy. Nu lipsesc nici sfaturile de infrumusetare. Gasim tipsuri despre cosmetice numai bine de utilizat pentru o infatisare impecabila.

Blogul de fashion: Fashiontoast, un ghid excelent in moda

Bineinteles, un spatiu amplu ii este dedicat segmentului de moda. Rummy este o prezenta constanta a evenimentelor de fashion. Fashion week este sectiunea care cuprinde comentarii si fotografii de pe catwalk. Aici sunt comentate cele mai importante aparitii de pe podium.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.