Setari Cookie-uri

Trend alert: Pantofii transparenti

Pantofii transparenti au luat cu asalt tendintele dedicate sezonului cald!

Cum se poarta

Ti se par usor extravaganti pentru gustul tau? Uite ce reguli trebuie sa respecti ca sa ii porti cu stil in vestimentatia ta. Asorteaza-i la tinute simple si nu ii purta impreuna cu haine stralucitoare. Asadar, evita paietele, materialele lucioase si accesoriile in acelasi ton.

Poarta pantofii cu rochii simple in culori neutre. Nuantele nude, lila sau albul diafan completeaza foarte bine o tinuta cu pantofi transparenti. Inspira-te din stilul actritei Dakota Fanning, care i-a asortat unei rochii evazate cu printuri florale.

Daca esti adepta unui stil lejer si te simti foarte bine in pantaloni, opteaza pentru unii drepti. De asemenea, pantalonii scurti, perfecti pentru zilele toride ale verii se combina armonios cu o pereche de sandale transparente. Pe catwalk 3.1 Philip Lim si Emporio Armani au propus tinute casual classy, completate de accesorii transparente.

Citește și:

In privinta podoabelor, margelele din sticla si bratarile transparente in acelasi ton se potrivesc cel mai bine cu pantofii transparenti. Alege genti de dimensiuni medii si evita plicurile foarte elegante. Nu in ultimul rand, ai grija ca pedichiura ta sa aiba un aspect ireprosabil.

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Sigur o sa-ti placa si: