Setari Cookie-uri

Advertorial (P) PASESTE PRAGUL BIROULUI CU ELEGANTA SI STIL

Desi concediile sunt pe terminate, zilele cu vreme insorita par sa nu dea semne de oboseala, ceea ce face sa ne fie mai greu sa revenim la rutina. Acum incepe perioda in care multi dintre noi ne intoarcem la program si la orele de desteptare prea matinale in care nici macar cea mai tare cafea nu ne poate "trezi la realitate".

Dar cum poti face fata sefului, a orelor de munca indelungate si nenumaratelor taskuri de la jobul tau? Bineinteles imbracandu-te cu stil si cu piese care sa te faca sa te simti increzatoare si sigura ca poti depasi orice problema de-a lungul zilei.

Vestimentatia pentru birou este unul dintre cele mai dificile exercitii de stil. Avem o eticheta care trebuie sa indeplineasca niste standarde (difera in functie de locul de munca), trebuie sa fie haine confortabile, pentru ca sunt destul de multe ore asezata la un birou si in acelasi timp trebuie sa arate feminin, elegant si cu un stil propriu. Iata cateva sfaturi pentru a te imbraca adecvat.

Alege croiul potrivit siluetei tale. Un bun gust poate fi definit ca un echilibru intre simplitate si eleganta. Locul de munca cere o atentie sporita la ora de-a alege piese cu care te imbraci iar un decolteu prea adanc sau o rochie mult prea scurta nu sunt tocmai optiunile potrivite.
Articolele de imbracaminte ar trebui sa evidențieze cele mai bune calitati, sa accentueaze personalitatea si sa fie adecvate pentru tipul de job. Daca suntem in imposibilitatea de a distinge intre ceea ce inseamna gust bun și rau in haine, este probabil ca sa provocam o impresie inadecvata. Scopul unui look office , este o sinteza de eleganta, simplitate si naturalitate. Nu purtați haine prea ostentative dar nici nu trebuie sa ajungeti la o severitatea excesiva.

Culorile. Culorile vii pot promova optimismul si spiritul activ de care sigur ai nevoie intr-o zi de birou, iar daca aceea culoare mai e si trendy atunci ai ales lookul perfect care sa te avantajeze si sa te scoata in evidenta.

Accesorii. O alegere buna de accesorii poate îmbunatati considerabil un look si in acelasi timp poate masca orice defect. O pereche de pantofi cu toc acceptabil , adica intre 6 si 8 cm pentru a fi relativ usor de purtat o zi lunga de office, mereu face o silueta mai zvelta si ascunde kilogramele in plus. O curea scoate in evidenta talia iar un colier deosebit atrage atentia asupra partii superioare a corpului.

Iata cateva propuneri office pe care le puteti gasi la preturi exceptionale pe website-ul effingo.ro, pentru acelea dintre voi care vor sa se imbrace cu stil si eleganta si in acelasi timp vor sa fie in pas cu moda si sa adauge vestimentatiei lor un strop de culoare:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.