Setari Cookie-uri

6+1 rochii diafane din ultima colectie MLH

Designerul care a cucerit covorul rosu in Statele Unite propune o colectie din care nu lipsesc rochiile de seara, care au inclus-o in noul val de designeri preferati ai vedetelor hollywoodiene.

Actrita Katherine Heigl intr-o rochie MLH este cea mai recenta aparitie pe covorul rosu care a intrunit aprecieri, inclusiv din partea www.cocoperez.com. Vedeta a optat pentru o tinuta din noua colectie MLH la premiera peliculei “One For The Money”, criticii de moda fiind incantati de eleganta rochiei de culoare gri perlat.
Recent, actritele Kathleen Robertson si Jenna Dewan au pasit pe covorul rosu la cea de-a 69-a editie a premiilor “Globul de Aur” din Beverly Hills, California, purtand creatii din noua colectie MLH, ambele fiind incluse de presa de specialitate pe lista celor mai bine imbracate vedete de la eveniment.
“Piata americana este, de departe, cea mai dificila piata in ceea ce priveste accesul designerilor la vedetele A list, dar si impactul acestor aparitii este pe masura. Tocmai de aceea a fost atat de semnificativa alegerea unor piese din noua colectie MLH, de catre staruri precum Eva Longoria, Nikki Reed, Amanda Righetti, Natalie Imbruglia, Emma Roberts sau Kristin Cavallari”, a mai adaugat Maria Lucia Hohan. “Brandul MLH a avut in 2011 cel mai bun an de pana acum si, judecand dupa cererile pe care le avem deja de la stilistii vedetelor hollywoodiene, si in noul sezon vom fi la fel de bine primiti” a incheiat creatoarea.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Februarie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.