Setari Cookie-uri

IL PASSO primavara - vara 2013

O colectie plina de personalitate

3. Eye catchy details - Baretele colorate, fundele sau accentele snakeskin sunt detaliile ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei fashioniste in acest sezon. Accentele snakeskin imprima o personalitate puternica oricarei tinute, in timp ce baretele colorate si fundele vor oferi un aer jucaus outfit-ului ales.

4. Pantofii in stil masculin, atat de iubiti pe podiumurile internationale sunt transpusi in colectia IL PASSO primavara - vara 2013 prin balerini, slippers, mocasini sau creepers. Purtati alaturi de o tinuta feminina sau de un outfit lejer, vor inspira un look relaxat si o atitudine careless.

5. Materiale atipice - Gentile din material transparent revin in tendinte in 2013 si aduc o nota minimalista tinutei alese. Lacul se mentine in trend si in acest sezon, regasindu-se in combinatii cu alte highlight-uri ale colectiei IL PASSO, precum color block sau pantofi in stil masculin.

Citește și:

IL PASSO transpune in colectia primavara - vara 2013 tendintele internationale, oferind iubitoarelor de moda piese cu personalitate pentru un sezon curajos.

Da pagina pentru a descoperi modelele IL PASSO>>>

Vizionare placuta


Kudika
13 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.