Setari Cookie-uri

7 Lucruri ce nu iti pot lipsi din geanta

In geanta unei femei se ascunde un univers intreg...

2. Balsam de buze si Ruj pentru perfectiunea unui zambet

Fiind femeie, nu trebuie sa iti ignori buzele, ele fiind adesea centrul de interes al barbatilor – mai ales atunci cand nu porti o bluza cu un decolteu generos.

Tocmai de aceea, va trebui sa nu iti uiti acasa balsamul hidratant, pentru uzul zilnic, dar nici rujul preferat, pe care trebuie sa il ai la tine pentru intalniri neasteptate sau pentru a-ti improspata look-ul inaintea unui interviu sau a unei sedinte.

Balsamul Dr organic - arbore de ceai - balsam buze este ideal pentru buze hidratate si fine; este antibacterian si ofera protectie impotriva razelor solare – disponibil pe site-ul Plafar.net, la pretul de 26 de lei. Pentru buze colorante si apetisante, poti alege dintre cele 8 nuante de Ruj de buze stralucitor, disponibil pe site-ul Yves-Rocher.ro, la pretul de 28 de lei.

Citește și:

3. Oglinda - unul dintre cei mai buni prieteni ai femeii

De data aceasta, iti vom recomandata Parfum Versace Versense EDT 100ml, disponibil pe site-ul FashionUp.ro, la pretul de 250 de lei, sau, daca preferi sa fii invaluita de o aroma fructata, recomandam Apa de Toaleta Mure disponibila pe site-ul Yves-Rocher.ro, la pretul de 25 de lei (20 de ml – trebuie sa incapa in geanta, nu?).

5. Deodorantul - alt prieten foarte bun

Desigur ca nu te poti da cu parfum pur si simplu: trebuie sa iti improspatezi si subratul. Doar nu vrei sa te simti cu musca pe caciula cand vezi reclama cu purcelusul la subrat, nu?

Daca ai gasit un deodorant care sa te multumeasca, esti fericita. In caz contrar, poti incerca cu incredere Urtekram Deodorant bio roll-on fara parfum -cu piatra alaun (41 de lei) sau JASON Deodorant stick bio, anti-bacterian, cu Tea Tree, 75g (37 de lei), disponibile pe site-ul Bio-Cosmetics.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.