Setari Cookie-uri

Modele de blugi pentru orice silueta sau stil vestimentar

Esti adepta blugilor skinny, drepti sau evazati? Cu talie inalta, goasa sau medie? Oricare ar fi stilul tau, ti-am pregatit cateva modele de blugi potrivite pentru fiecare stil.

Blugi skinny Blugii skinny, purtati cu o pereche de pantofi cu toc si o camasa, iti vor oferi acel look sexy sic pe care il poti purta cu incredere chiar si la birou atat timp cat nu se impune un cod strict al tinutei. Daca insa nu te simti confortabil pe tocuri si preferi incaltamintea cu talpa joasa, ii poti purta cu o pereche de balerini. Iti recomandam insa pentru aceasta varianta sa optezi pentru o pereche de blugi skinny cu talie inalta pentru a obtine acel efect de alungire a picioarelor pe care il ofera tocurile.

Blugii skinny sunt aici

Blugi drepti Pentru femeile care insa nu se simt confortabil in blugii skinny, recomandam blugii drepti. Tiparul acestor model, drepti de la solduri in jos, vor crea un efect perfect al formelor picioarelor si in plus, sunt ideali pentru femeile care nu se simt bine in articolele care sunt stramte pe corp, dar nu vor nici sa “inoate” in hainele pe care le poarta. Ii poti purta cu un maieu simplu si un cardigan sau sacou. Nu uita sa adaugi tinutei tale si accesorii pentru a intregi look-ul. Poti opta pentru un colier sau margele lungi.

Citește și:

Modele de blugi drepti

Blugi evazati Blugii evazati ofera un aer libertin si amintesc de anii ’60 atunci cand stilul hippie lua amploare si care mai e si acum folosit ca sursa de inspiratie pentru marii designer. Ii poti purta cu o pereche de pantofi cu toc gros, camasa cu imprimeu geometric si o geanta supradimensionata pentru un look complet hippie. Ai grija si la lungimea blugilor, alege-i mereu pe cei care ajung pana in pamant sau chiar mai lungi de atat, ii poti scurta usor, insa nu opta pentru o pereche de blugi evazati care sa iti ajunga pana la glezna pentru ca efectul de alungire se va pierde.
Anul acesta au revenit in forta blugii evazati.

Blugi evazati - modele

Blugi boyfriend Daca vrei sa alegi un look lejer, potrivit pentru un concert in aer liber sau pentru o plimbare prin parc, iti recomandam o pereche de blugi boyfriend, acei blugi care au acelasi tipar ca si blugii barbatesti insa sunt adaptati pentru femei. Combina-I cu un tricou pe corp si o pereche de balerini, adauga si accesorii pentru un plus de feminitate.

Citește și:

Blugi boyfriend in variate modele

Blugi cu talie inalta Blugii cu talie inalta au revenit in tendinte desi daca e sa ne gandim, multe dintre femei nu vor sa revina sub nicio forma la o pereche de blugi cu talie inalta. Avantajele blugilor cu talie inalta sunt acelea ca te ajuta sa ascunzi acele “aripiore” ale taliei si in plus creaza efectul de alungire a picioarelor pe care fiecare femeie si-l doreste. Un alt avantaj e ca ii poti purta in combinatie cu bluze largi sau stranse pe corp, scurte sau de lungime medie la fel de bine.

Blugii sunt disponibili aici

Blugi cu talie joasa Blugii cu talie joasa desi au avut un avant puternic la sfarsitul anilor ’90 si inceputul anilor 2000 se afla in continuare in topul preferintelor femeilor. Pentru a obtine proportiile ideale in tinuta ta, poarta-i cu o bluza care sa ajuga pana la jumatate soldurilor, indiferent ca vorbim de blugii skinny, drepti, evazati sau boyfriend, care oricum se poarta cu talia cazuta.

Citește și:

Blugii sunt disponibili online

Tu ce stil adopti?

Vizionare placuta


Kudika
23 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.