Setari Cookie-uri

Moulin Rouge: tinute inspirate din viata de cabaret

La Montmartre e rascoala...

Legenda cabaretului din inima Parisului a inceput in 1889, cand Franta traia la Belle Epoque. Manati de avantul industrial, oamenii proaspat imbogatiti petreceau nopti luxuriate sub umbra marilor paleti ale Morii.
Sub acestea, s-au nascut povesti de dragoste si decadent, inecate in valuri de absint si rotocoale de opium.

Toulouse Lautrec, Pierre August Renoir si chiar Eduard al VII-lea sunt cateva dintre personalitatile care si-au legat numele sau chiar existenta de savoarea interzisa si profund dezabrobata de morala publica din Moara Rosie.

Dansatoarele cu fustele puse in cap, picioare de zvarluga aruncate in aer descoperind fara jena partile intime sau costumele pline de culoare si exotism au atras iubitorii de placeri din toate colturile Europei.
Cabaretul a trecut de cele doua razboaie mondiale si de un incendiu, ramand un simbol al Frantei si al vietii luxuriante.

Citește și:

Nici cineastii nu au ramas imuni la farmecul acestui loc plin de voluptate mai mult sau mai putin deghizata in acte artistice.

Cu gandul la atmosfera fierbinte de cabaret, am ales cate tinute si accesorii care vor umple zilele (sau noptile) de parfumul Belle Epoque.

Primul model pe care l-am ales este o varianta reinterpretata a costumului pe care Nicole Kidman l-a purtat in rolul personajului Satine din Moulin Rouge. Actrita a aparut in film asezata languros intr-un leagat suspendat de plafon, cucerind inimi si portofele. Poate fi purtata la o petrecere sau intr-o seara de club.

Rochita este disponibila pe Kurtmann.ro la pretul de 64, 9 lei.

Vizionare placuta


Kudika
30 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.