Setari Cookie-uri

Sensual lights by Talis l'aterlier Creatif

Intra in lumina senzualitatii

Made to measure

Talis l`aterlier Creatif introduce pentru prima data conceptul made to measure pentru femei, acel concept prin care intr-un spatiu foarte primitor, si feminin in acelasi timp, orice femeie se simte in centrul atentiei, primeste consiliere specializata si in final o creatie vestimentara
adaptata fizionomiei si temperamentului.

“Tinem foarte mult sa adaptam tendintele actuale la personalitatea fiecarei femei, pentru ca este importanta legatura intre ce ne propunem sa transmitem si felul in care alegem sa ne imbracam. Cu rochia potrivita, fiecare dintre noi poate sa transmita mesaje dincolo de cuvinte, si sa isi creeze o imagine unica, feminina. Scopul nostru este sa scoatem la iveala sensibilitatea si fragilitatea femeilor puternice.” a adaugat Cristina Oprea, Manager Talis l`aterlier Creatif.

Citește și:

Desi lansat recent, Talis l`aterlier Creatif a participat deja la o serie de targuri si expozitii din Romania, printre care Tinimtex, targul producatorilor de la Constanta.

Brandul, aflat in plina dezvoltare, pregateste deja noi proiecte care includ atat lansarea de noi colectii cat si participarea la targuri si expozitii nationale si internationale, pentru a promova creatiile care individualizeaza, care reusesc sa scoata in evidenta mult mai bine personalitatea celei care le poarta fata de hainele de serie.

Rochiile au preturi intre 450 lei si 1500 lei si iar informatii privind comenzile pot fi gasite online, pe www.talis.ro si pagina de Facebook Talis l’atelier creatif.

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.