Setari Cookie-uri

Incaltarile esentiale pentru destinatiile de vacanta

Designerii STACCATO propun pentru zilele de vacanta piese contemporane, in culori vibrante, metalizate sau neon.

In colectie, se regasesc atat modele inalte, cu toc sau platforma, pentru un look posh de seara, cat si cu talpa joasa, pentru o tinuta relaxata, dar chic in acelasi timp.

Plimbari lungi si petreceri glam de zi

Sandale cu talpa joasa, din materiale naturale, accesorizate cu tinte, flori sau glitter, sunt ideale pentru zilele lungi, cand cel mai important este confortul. Sunt piese versatile, care pot fi combinate cu tinute casual, fie boeme sau ceva mai rebele.

Modelele in culori metalice, aurii sau argintii, cu influente marine sunt perfecte pentru zilele de vacanta petrecute la malul marii. Alaturi de rochii maxi, diafane vor conferi un look relaxat, pastrand aerul chic al oricarui oufit.

Tocurile si platformele de inaltime medie, dar in culori vibrante, aduc unei tinute doza ideala de feminitate. Modele in culori tari se potrivesc tinutelor indraznete - rozul electric, portocaliul aprins, galbenul solar sau verdele fresh fac ca piesele sa fie perfecte atat pentru plimbarile curioase prin orase indepartate, cat si pentru o petrecere glam de zi.

Citește și:

Pot fi combinate si cu o rochie simpla, uni, o palarie sau o esarfa, conferind un look chic in orice colt al lumii.

Cocktail in serile calduroase

Pentru serile calduroase de vara, designerii recomanda sandalele cu toc inalt sau platforma, in culori aprinse sau cu insertii metalizate, care pot transforma rapid o simpla tinuta intr-una de petrecere.

Sandalele cu tocuri inalte snake skin sau imbracate in glitter sunt ideale pentru o petrecere de tip cocktail. Modelele cu barete sau in combinatii de culori metalizate, alaturi de rochii simple, vaporoase, vor crea cu siguranta un look eye-catchy.

In vacanta, inspiratia pentru crearea unui outfit poate fi nemarganita, orice varianta este permisa. Important este ca rezultatul final sa fie unul care se potriveste destinatiei alese.

Vizionare placuta


Kudika
19 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.