Setari Cookie-uri

10 gafe vestimentare care au facut istorie

Haine si accesorii de care TREBUIE sa scapi

Ca in orice alt domeniu al vietii, toate avem placerile noastre vinovate, chiar si in moda. Undeva in fundul sifonierului exista acea rochie exagerata sau acea bluza sclipicioasa care ti-a placut dar nu ai avut curaj sa o porti.

De-a lungul anilor, pe piata au fost prezente cateva trenduri care au prins foarte bine din punct de vedere comercial, insa estetic lasau mult de dorit. Hainele pe care le porti nu trebuie sa coste milioane si milioane ci trebuie sa iti avantajeze corpul si sa fie potrivite stilului tau.

1. Sacosa de rafie la casele de moda

Precupetele din piata pot sta liniste in acest an pentru ca sunt cu siguranta in pas cu moda. Cele mai mari case de creatie vestimentara, incepand de la Balenciaga pana la Louis Vuitton au comercializat…gentile- sacose de rafie.

O parte dintre ele nu au motivul clasic in patretele rosu-alb-albastru, de parca s-ar fi ciocnit suporterii stelisti cu cei dinamovisti.

Citește și:

Unele au imprimeuri florale, alte imprumutate din regnul animal. Oricum ar fi, sacosa de rafie ramane o sacosa de rafie.

foto shutterstock sacosa de rafie

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.