Setari Cookie-uri

Provocarea saptamanii: 1 pereche de jeans, 3 tinute diferite

O singura pereche de pantaloni si atatea posibilitati!

Gasirea hainelor perfecte iti da batai de cap in fiecare dimineata? Noi avem reteta salvatoare pentru tine si te provocam sa o incerci. Piesa de baza de la care vei construi tinutele este clasica perche de blugi pe care o are oricine in sifonier.

Trebuie sa tii cont insa de croiala. Pentru a putea fi adaptata usor, mizeaza pe blugii cu croiala clasica sau skinny (3suisse.ro, 130 lei).

Toamna este un anotimp capricios si trebuie sa te poti adapta rapid la schimbarile de temperatura. Uneori, dimineata tremuri de frig iar la mijlocul zilei poate ajunge la fel de cald ca in toiul verii.

De aceea, poti purta un top elegant cu o banda aurie pe tivul de jos (Moja.ro, pret 160 lei) peste care sa pui un cardigan cu o croiala speciala (pret 99, 9lei, bonprix.ro). Nasturii acestuia imprumuta accentual metalic al bluzei si o subliniaza prin contrastul de culoare.

Citește și:

Ca sa iti completezi tinuta, opteaza cu incredere pentru o pereche de botine din piele (pret 389 lei, T!naR.ro) pe cat de elegante, pe atat de comode.

Si cum nu poti sa pleci de acasa fara o geanta foarte practica, noi iti recomandam poseta-rucsac (pret 99, 99 lei, melimeloparis.ro). Nuanta acesteia este o pata de culoare pentru intreaga tinuta si de asemenea, imprumuta accentele aurii de pe top si cardigan.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.