Setari Cookie-uri

Provocarea saptamanii: 1 pereche de jeans, 3 tinute diferite

O singura pereche de pantaloni si atatea posibilitati!

Intalnirile semiformale au nevoie de o atentie speciala. In aceste cazuri, blugii sunt acceptati daca sunt de culoare inchisa iar toate celelalte elemente ale tinutei pastreaza linii elegante, nu neaparat sobre.

Prin urmare, topul ideal pentru un astfel de eveniment este o tunica gri din material vaporos, usor frapat (pret 243 lei, 3suisses.ro) . Acentele metalice discrete atrag atenia asupra fetei iar croiala lejera o face foarte usor de adaptat.

Pantofii (pret 340 lei, Moja.ro) sunt pata de culoare a acestei tinute. Poti alege o pereche de incaltaminte intr-o nuanta electrica de albastru. Cei propusi de noi sunt confectionati din piele si sunt foarte comod de purtat. Au un aer foarte elegant iar tocul de 8 cm ofera stabilitate maxima.

Si jacheta poate fi din aceasta paleta cromatica insa opteaza pentru o nuanta mai deschisa, aproape pastel. Propunerea noastra este o piesa vestimentara cu borduri negre si un aer usor retro-chic (pret 169, 9 lei, Bonprix.ro).

Citește și:

Ultima piesa necesara pentru finalizarea acestei tinuta este o geanta de mana office, din piele ecologica (pret 139lei, Chicbags.ro). Are o structura foarte solida si este incapatoare.

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.