Foto: H&M deschide primul magazin stradal din Romania

Foto: H&M deschide primul magazin stradal din Romania

Retailerul suedez de fashion H&M a inaugurat primul sau magazin stradal din Romania, locatia fiind situata in Centrul Vechi din Capitala.

Noul magazin are o suprafata de circa 1.800 de mp si este structurat pe 2 etaje, la ultimul fiind expusa colectia de decoratiuni interioare H&M Home. Locatia se afla pe strada Lipscani din Centrul Istoric al Capitalei, o artera care a intrat in atentia mai multor retaileri de fashion. Retail jobs

Magazinul are o echipa formata din 20 de angajati si este al 28-lea din retea.

"Germania este una dintre tarile in care H&M are cele mai multe locatii stradale. Am crescut foarte mult din anul 2011, cand am deschis primul magazin din Romania, astfel incat o locatie stradala a fost o miscare naturala dupa toate magazinele pe care le-am deschis in centrele comerciale. Centrul Vechi merge mana in mana cu conceptul nostru de magazine. Suntem primul mare retailer de fashion care deschide aici", a spus Andreia Urzica, pr manager H&M.

Pana la finalul anului compania intentioneaza sa mai deschida doua noi magazine - in Iris Shopping Center din Titan si Galati - si va extinde cu 800 mp magazinul din AFI Cotroceni.

Astfel, H&M va incheia anul acesta cu un numar de 30 de magazine si 700 de angajati, cu 100 mai multi fata de 2012.

"Am deschis anul acesta 10-12 magazine, in ritm cu anii trecuti. Anul viitor vom continua extindere, cu un plus de 10-15% a ratei de crestere a retelei. Focusul nostru nu este numai Bucurestiului, ci si alte orase din tara", a mai spus Urzica.

Citeste pe Wall-Street mai multe despre noul magazin H&M.

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri