Setari Cookie-uri

Cum purtam fusta midi in aceasta toamna? Inspira-te din stilul Fridei Pinto!

Fusta midi a revenit puternic in tendinte, iar celebritatile i-au facut din nou loc, in garderoba lor de toamna.

Mult mai indrazneata, solista Rita Ora a optat pentru un material inedit: cauciucul transparent, sub care se puteau intrezari pantaloni scurti, cu aspect retro si celebrul print cu inimioare. Camasa alba, masculina a echilibrat tinuta de inspiratie “budoir”.

Naomi Watts a “pariat” pe puterea de seductie a unei fuste din piele. La evenimentul Up2 Us Inaugural Gala, care a avut loc la New York, actrita a purtat o tinuta de catwalk Burberry Prorsum din colectia de toamna 2013, compusa din fustadin piele cu inele metalice si un top negru cu detalii din piele.

Si Naomi Harris a fost inspirata de propunerile de toamna-iarna ale casei de moda britanice si a mixat o fusta midicu dungi orizontale, intr-un joc de rosu si negru cu un maiou simplu, mulat, la Festivalul de Film de la Toronto.

Sienna Miller a dat un aspect luxos unei fuste midi cu volan, prin asocierea acesteia cu o haina scurta din blana si sandale stralucitoare, la lansarea colectiei de primavara-vara Burberry Prorsum, care a avut loc la Londra.

Citește și:

Credite foto: Burberry

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.