Setari Cookie-uri

Cum iti alegi cerceii in functie de forma fetei?

Iti doresti sa arati mereu impecabil si pentru asta te ingrijesti de stilul si infatisarea ta.

Esti o femeie moderna si tii mereu cont de tendintele actuale, dar pentru ca imaginea ta sa fie desavarsita, nu trebuie sa pui accent doar pe haine, ci si pe accesorii. De aceea, este important sa alegi bijuteriile care se potrivesc stilului tau, te flateaza si iti subliniaza frumusetea, si sa le eviti pe cele care nu ti se potrivesc. Poti face acest lucru foarte simplu, tinand cont de trasaturile tale fizice.

Iata cateva repere de care sa tii cont cand intri intr-un magazin de bijuterii. Si tine minte… in general, alege o pereche de cercei a caror forma este diferita de cea a fetei tale

Daca ai fata rotunda…

… trasaturile iti vor fi armonios incadrate de cercei lungi, angulari sau subtiri, asa incat sa iti alungeasca trasaturile. O buna alegere sunt si cerceii rectangulari, patrati, si in general cei cu unghiuri drepte, asa incat sa creezi echilibru vizual. Intotdeauna ai grija sa alegi o pereche de cercei care sunt mai mult lungi decat lati.
Daca esti mai corpolenta si ai gatul scurt, atunci ti se potrivesc de minune cerceii cu sistem de inchidere direct pe lobul urechii, dar ai grija ca modelul ales sa fie neaparat lunguiet, nu rotund sau lat. La capitolul “de evitat” trece pe lista cerceii mici cu surub, pe cei mari, rotunzi, dar si cerceii foarte voluminosi, care nu vor face altceva decat sa evidentieze rotunjimea fetei tale.

Sugestia Crystal-Fashion®: cerceii Pear, realizati din cristale SWAROVSKI® ELEMENTS. O bijuterie care va atrage toate privirile datorita cristalului mare, stralucitor, ce avantajeaza o fata rotunda sau patrata. O pereche de cercei eleganti, care iti vor scoate in evidenta feminitatea. Pot fi realizati in mai multe variante de culoare. Montati pe clips, pot fi purtati si daca nu ai lobul urechii gaurit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.