Setari Cookie-uri

Top 5 genti pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Fiecare geanta are cate o poveste si fiecare poveste este speciala in felul ei. Ne atasam de lucrurile personale, iar gentile sunt unul dintre cele mai importante accesorii pe care il poate avea o femeie.

Noi femeile avem o relatie speciala cu fiecare geanta pe care o detinem. Una dintre ele se asorteaza perfect cu pantofii preferati, alta se potriveste manusa cu ghetutele superbe pe care abia le-am cumparat, iar o alta geanta este accesoriul ideal pentru rochita de printesa.

Una dintre ele este geanta preferata pentru ca visam la ea de ceva timp, alta este o geanta primita de la o buna prietena si are valoare sentimentala. Una dintre ele ne aduce aminte de momente frumoase si ne poarta pe drumul amintirilor pretioase.

Si lista bineinteles ca poate continua la nesfarsit.

foto femeie eleganta sursa shutterstock

Fiecare femeie pasionata de moda trebuie sa aiba in garderoba urmatoarele tipuri de genti.

Geanta office

Acest tip de geanta este ideal atunci cand ai o intalnire de afaceri sau cand trebuie sa mergi la un interviu. Nu trebuie sa fie de dimensiuni foarte mari, dar nici prea mica. Se poate asorta cu usurinta la o tinuta office compusa dintr-o pereche de pantaloni conici, o camasa si un sacou cambrat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.