Setari Cookie-uri

Top 5 genti pe care orice femeie trebuie sa le aiba

Fiecare geanta are cate o poveste si fiecare poveste este speciala in felul ei. Ne atasam de lucrurile personale, iar gentile sunt unul dintre cele mai importante accesorii pe care il poate avea o femeie.

Geanta plic

Geanta tip plic trebuie sa o aiba orice femeie. Este perfecta pentru o seara eleganta, pentru o tinuta casual sau o tinuta foarte pretensioasa. Nu alege un plic foarte mic si nici unul foarte mare pentru a o putea asorta la cat mai multe tinute. Aceasta geanta te va salva din multe situatii neprevazute.

Geanta stil postas

O geanta perfecta pentru zilele in care vrei sa colinzi orasul in lung si-n lat. Avantajul ei este ca nu trebuie sa o tii pe un singur umar si nici in mana astfel incat sa te incurce. De preferat este ca aceata geanta sa fie un pic mai mare pentru a putea depozita diverse lucruri astfel incat sa iti fie cat mai comod sa te plimbi in voie.

Geanta stil rucsac

Geanta perfecta pentru tinutele lejere, pentru tinutele sportive si pentru zilele relaxante in care nu vrei sa faci nimic altceva decat sa iesi cu prietenii in oras sau la plimbari nesfarsite in parc. De asemenea este o geanta practica pentru zile relaxante si un accesoriu foarte chic.

Citește și:

Geanta supradimensionata

Trebuie sa va marturisesc ca este tipul meu de geanta preferat. Poti pune acolo orice vrei fara sa para indesata. Este unul dintre cele mai apreciate modele de genti pentru ca este si foarte util in acelasi timp. Design-urile sunt variate si foarte frumoase astfel incat ai de unde alege geanta preferata.

foto prima pagina femeie de afaceri sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.