Setari Cookie-uri

Top 5 rochii de seara cu care sa ii lasi pe toti cu gura cascata

"O rochie trebuie sa urmareasca corpul unei femei, in niciun caz corpul femeii sa urmareasca forma rochiei. Aceasta este adevarata moda!" - Hubert de Givenchy

Esti invitata la un evenimnet pretentios, elegant, rafinat, unde se aduna "lumea buna" si tu trebuie sa faci o impresie cel putin memorabila. Te gandesti ca ai acasa o rochie de seara lunga care ar putea merge (in fond si la urma urmei este rochia ta pentru astfel de evenimente) chiar daca nu este o rochie scumpa si nu are o culoare care sa iti taie respiratia.

Noi iti propunem cinci tipuri de rochii cu care nu vei da gres niciodata atunci cand vrei sa impresionezi invitatii, iar aparitia ta sa fie una de neuitat. Daca vrei sa fii in centrul atentiei cu siguranta ai nevoie de o rochie care sa te puna in valoare si care sa iti evidentieze trasaturile.

Rochia neagra

foto: rochie neagra, Shutterstock

Si nu ma refer la celebra "little black dress" ci la o rochie neagra lunga, clasica, simpla si eleganta. Negrul inspira rafinament si stil asa ca nu ai cum sa dai gres cu o astfel de rochie. Este potrivita pentru orice eveniment oricat de pretentios ar fi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.