Setari Cookie-uri

Botine pe care le vei adora de la prima vedere

Crezi ca nu exista dragoste la prima vedere? Daca aveai indoieli, te vom ajuta sa scapi de ele, pentru ca ti-am pregatit un top al celor mai cool botine, care pun in valoare orice tip de silueta si orice statura.

Botine stiletto

O pereche de botine stiletto, cu toc inalt si subtire, iti va pune in valoare tinutele sexy, in timp ce tintele si cataramele argintii vor adauga o nota rock-chic lookului tau. Acest tip de botine alungesc vizibil piciorul si sunt ideale atat pentru siluetele subtiri, cat si pentru cele plinute. Poarta-le cu skinny jeans, cu fuste si rochii scurte sau cu o pereche de pantaloni din piele, pentru un look ravasitor. Cum sa nu te indragostesti de ele?

Botine din piele cu siret

Foarte trendy si elegante, botinele cu siret sunt potrivite atat pentru outfiturile casual de zi, cat si pentru cele de club.

Botine din piele cu toc gros

Botinele pot deveni accesoriul-vedeta din tinuta, daca optezi pentru o culoare puternica, feminina, jucausa. Iti recomandam botinele din piele intoarsa cu toc gros, ideale pentru o femeie activa, careia ii place sa se faca remarcata de cei din jur. Nuanta acestor botine de dama poate fi modificata, daca simti ca nu se potriveste personalitatii tale.

Citește și:

Botine scurte din piele

Daca esti miniona, poti alege cu incredere sa porti o pereche de botine scurte, care se opresc imediat sub glezna. Acest model are avantajul de a inalta frumos silueta si de a crea iluzia unui picior mai subtire si mai lung.

Poarta-le in special cu fuste si rochii deasupra genunchiului sau cu o pereche de colanti inchisi la culoare, pentru a obtine un outfit atractiv si modern. Tocul mediu gros iti confera un plus de confort, astfel ca vei purta aceste botine din piele naturala toata ziua, fara sa obosesti.

Botine din piele cu platforma

Daca esti o femeie indrazneata, in pas cu moda si dornica de aparitii fabuloase, alege o pereche de botine cu platforma. Varful scurt face ca aceste botine sa aiba un aspect stilish, in timp ce decoratiunile metalice subtile din jurul siretului adauga o nota glam, ideala pentru outfiturile tale sexy, usor nonconformiste.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.