Setari Cookie-uri

4 Moduri de a purta colantii

Colantii au fost si vor ramane intotdeauna la moda. Iata cum trebuie sa ii porti pentru a avea un look ca scos din revista.

La fel ca si blugii, colantii sunt intotdeauna o alegere simpla pentru majoritatea fetelor. Nu cred ca exista un accesoriu vestimentar mai confortabil decat colantii. De asemenea, nu exista o piesa vestimentara mai controversata decat colantii.

Exista doua tabere in randul tinerelor: fie iubesti colantii si crezi ca pot fi purtati in orice combinatie posibila, fie detesti colantii si crezi ca sunt doar un substitut pentru pantaloni.

Colanti Forever21, 168 lei, Mycloset.ro

Daca stii cum sa ii asortezi, colantii pot fi purtati in orice moment al zilei, fie ca stai acasa sau iesi in oras. Asadar, cum trebuie purtati pentru a fi intotdeauna in trend si a nu face o greseala vestimentara? Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi sa porti colanti.

a. Colanti luciosi, negri 89,99 lei, Zoot.ro

b. Colanti gri cu imprimeu Desigual 134,99 lei, Zoot.ro

Citește și:

c. Colanti negri cu imprimeu colorat Desigual 159,99 lei Zoot.ro

Cum purtam colantii?

1. Poarta colantii cu un cardigan

Un tricou simplu peste care adaugi un cardigan lung, pana peste fund (sau chiar pana in zona genunchilor) te ajuta sa creezi un look minunat. La acestea poti accesoriza un fular sau o esarfa supradimensionata, care sa te protejeze de frig, vant sau ploaie. In aceasta perioada sunt la moda cardiganele cu franjuri si cu imprimeuri aztece sau tribale.

Cardigan Tessa cu model, pret 134,99 lei, Zoot.ro

2. Poarta colantii cu un tricou masculin supradimensionat

In cazul in care iti doresti un look usor rock chic, iti recomandam sa incerci tricourile masculine, largi pe corp. Acestea pot fi accesorizate cu o pereche de cizme/botine din piele sau fake leather cu toc sau cu talpa joasa.

Sfat: pentru o tinuta perfecta, alege tricourile cu mesaje sau cu imprimeuri dragute (cele cu animale sunt la mare cautare in acest sezon).

Citește și:

a. Tricou unisex Foca, de la The Mountain 134,99 lei, Zoot.ro

b. Tricou de dama, Pisioias, de la The Mountain 149,99 lei, Zoot.ro

c. Tricou unisex Big Mountain Face, 134,99 lei, Zoot.ro

d. Tricou unisex The Mountain Ivory Kitten 134,99 lei, Zoot.ro.

3. Poarta colantii cu o camasa eleganta

Camasa este o piesa vestimentara ce nu se va demoda niciodata; fie ca alegi una din matase, in sau bumbac, camasa ramane una dintre cele mai confortabile articole. In cazul in care vrei sa o porti in combinatie cu colanti, sugestia noastra este sa alegi o camasa putin lunga la spate pentru a iti acoperi fundul.

Cea mai buna metoda de asortare: camasa neagra din voal, usor transparenta, si colanti luciosi sau din piele.

Camasa Nissa, 289,50 lei, MyCloset.ro

4. Poarta colantii cu o vesta

Potrivit designerilor internationali, vesta este din nou la moda. Vorbim despre vesta din blana artificiala, piele sintetica sau cu multi franjuri.

Citește și:

Daca optezi pentru aceasta varianta, renunta complet la accesorii pentru a nu incarca tinuta sau alege sa porti cateva inele simple si subtiri. In ceea ce priveste bluza, poarta una intr-o singura culoare, fara mesaje sau imprimeuri.

Colantii trebuie sa fie negri sau o nuanta foarte inchisa: burgundy, verde petrol, gri inchis.

Vesta crem model Bubble de la Vero Moda, 219,99 lei, Zoot.ro

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.