Setari Cookie-uri

Clasic sau seducator? Ce poate face o tinuta all black

Vara ne este recomandat sa purtam culorii vii si materiale vaporoase, dar sunt unele dintre noi atat de incapatanate incat nu ar renunta la hainutele negre nici macar in ziua nuntii, daraminte cand termometrele depasesc 35 de grade. Pe fanele infocate ale negrului elegant nu le sperie si nu le opreste nimic atunci cand vor sa se simta bine in pielea lor!

Din fericire, in 2016, desi se anunta a fi o vara extrem de calduroasa, putem purta haine negre fara sa ne facem prea multe griji ca am putea muri de cald.

Atata timp cat se poarta topurile scurte, blugii rupti si fustele cu crapatura, merita sa ne completam garderoba cu multe articole si accesorii vestimentare negre de vara.

All black la club

Cu negru nu dai niciodata gres, mai ales cand vine vorba de o iesire in club. Elegant, misterios, provocator, puternic... negrul reuseste sa scoata in fata partea "rea" a oricarei femei.

Outfit all black de club

Fusta midi cu crapatura: 30.98 USD
Top scurt: 25.35 USD
Sandale cu toc: 119 ron

Sexy, casual, confortabil - all black

Fii stapana pe situatie cu aceasta tinuta all black care te va scoate din anonimat. O poti purta cu incredere la o plimbare, dar si seara in club.

Tinuta all black

Bluza lunga: 74.90 lei
Palarie: 28.17 USD
Pantaloni scurti: 32.39 USD

Citește și:

Celebra rochie negra

Nu trebuie sa astepti un eveniment special pentru a purta celebra rochie neagra. Poart-o si in zilele obisnuite cu o pereche de sandalute joase si o geanta din piele.

Outfit all black: Little black dress

Rochie neagra: 109.99 lei
Geanta din piele: 39.44 USD
Sandale negre: 28.17 USD

Dirty look

Daca iti plac blugii la fel de tare cat iti place negrul, atunci combina-le fara stres si poarta-le chiar si in zilele toride!

Outfit all black: Dirty look

Blugi taiati la genunchi: 184.99 lei
Bluza neagra: 32.90 lei
Geanta de piele: 139.99 lei


"Negrul nu este trist. Culori tari ma deprima. Sunt atat de... goale. Negrul e poetic. Cum iti imaginezi un poet? Intr-o jacheta galbena? Probabil ca nu." – Ann Demeulemeester

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.