Setari Cookie-uri

Acest articol este unul racoritor!

Randurile de mai jos sunt jurnalul unei zile toride. Nu, nu ma invidiati inca, nu scriu de pe un sezlong din Vama Veche.

Ca si voi, ma gasesc prinsa in jungla de beton, in fata unui calculator, cu misiunea aproape imposibila de a scrie cateva randuri, motiv pentru care rasfoiesc Facebook-ul si Instagramul si ma gandesc ca nu mi-ar sta rau, cu un bilet de avion in buzunar, destinatie necunoscuta!

Pana in momentul asta am golit 2 sticle cu apa (foarte bine, ar spune mama) si ascult pe repeat "I Took A Pill In Ibiza" (cumva ideea de Ibiza ma racoreste) si ma gandesc la ziua perfecta.

Schimb patul cu hamacul

As uita de pat, dimineata m-as da jos din hamac. Daca as putea, mi-as muta resedinta pe veranda (notat, am nevoie de un hamac si de o veranda). Ok, in ceea ce priveste veranda, nu sunt foarte optimista, intr-o nota mai realista, as agata hamacul direct in mijlocul camerei.

Sursa foto: instagram.com/sylviahaghjoo


Apa rece si gel de dus cu citrice

Citește și:

Da, si eu as baga capul in frigider, dar ma gandesc ca nu este chiar solutia corecta. Un dus cu apa rece, cu cateva grade mai scazuta decat temperatura corpului si un gel de dus cu citrice, suna destul de tentant, cu mentiunea ca l-as repeta de cateva ori pe zi.

Sursa foto: instagram.com/sylviahaghjoo


Fructe si smoothie

Cuvantul mancare nu prea ma atrage zilele astea, dar fructele si sucurile naturale sunt binevenite. Un castron cu un cocktail de fructe de sezon si un smoothie (60% gheata), mi-ar fi mai mult decat suficiente.

Sursa foto: instagram.com/thefashionguitar

Pe parcursul zilei, pe langa fructe as adauga portii generoase de inghetata!

Sursa Foto: instagram.com/sincerelyjules

Rochii diafane, sandale colorate si apa de cocos

Imi doresc rochii pe care sa le simt ca o adiere de vant pe corp. Mi le imaginez din matase sau din voal si asortate cu o pereche de sandale colorate.

Citește și:

Sursa foto: instagram.com/yasalamfashionblog/sylviahaghjoo

Imbracata asa, as fugi spre plaja, direct la tejgheaua cu apa de cocos (am stabilit ca momentan fabulez, dar sunt sigura ca unele dintre voi pot pune in practica ideea, daca nu imediat, cel putin in viitorul apropiat.)

Rochie verde (€21.13), Rochie crem (€81.69)

Sursa foto: instagram//sylviahaghjoo

La piscina

O sa fiu rezonabila, si o sa accept ca plaja este, momentan, la kilometri buni departare. Salvarea vine din directia strandurilor.

Sursa Foto: instagram.com/krystal_bick/jxxsy

Intr-o geanta mare, arunc, in graba, un costum de baie, o rochie usoara, slapi, ochelari si crema cu protectie solara.

Sutien (49 lei), Slip (49 lei), Ochelari de soare (79.90 lei), Slapi (63.99 lei),

Palarie (), Geanta (69 lei), Rochie plaja (€29.58)

Pe taraba cu fructe

De fiecare data cand vad o taraba cu fructe, imi vin in minte filme vechi (sau poate am regizat eu asta), in care ea se aseaza direct intre lazile cu cirese, pentru a lua parte la un picnic improvizat.

Citește și:

Sursa Foto: instagram.com/sincerelyjules/

Bilet de vacanta

Vacanta, vacanta, vacanta... cuvantul asta ma rascoleste de cel putin 10 ori pe zi. Inca nu mi-am ales destinatia, dar oscilez intre Portugalia si Grecia.

Sursa foto: instagram.com/yasalamfashionblog/sincerelyjules

Unora le place sampania

Rochie (€63.38)

As incheia cu o seara in oras, pentru care as alege o rochie, culoarea sampaniei ce aminteste de chimonourile mamei, de care eram indragostita in copilarie.

La intoarcere m-as tranti in hamac.


Am incheiat, e timpul sa plec! Mi s-a parut ca vad un nor, ca este aici ca sa stea, m-am inselat, era in trecere!

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.