Setari Cookie-uri

Lasa-te inspirata de tinuta Sandrei (The Hearabouts)

Sandra, jumatatea roscata a blogului The Hearabouts, te surprinde cu o imagine desprinsa, parca, dintr-un film retro.

Astazi furam trucuri de styling de la Sandra si ii admiram tinuta de inspiratie retro, aleasa de aceasta de pe Zoot.ro.

Descopera povestea blogului The Hearabouts, dar si de unde isi ia Sandra inspiratia, atunci cand vine vorba de outfit-urile cu care se face remarcata oriunde s-ar duce.

Sandra

Care este imaginea din copilarie care ti-a dictat pasii catre ceea ce faci astazi? La ce te gandesti prima data?

Pasiunea pentru moda si frumos a pornit din copilarie, iar bunica mea a fost cea care mi-a insuflat-o. Cand eram mica imi crea tot felul de tinute inspirate din revistele de moda din strainatate sau imaginate de ea. Una dintre imaginile ce persista in amintirile mele este cea cu mine imbracata intr-un compleu roz din chiffon de matase, cu imprimeu floral. Imi amintesc si acum senzatia pe care am avut-o cand am imbracat fusta aceea usoara, de parca era facuta din aripi de fluture. Inclinatia catre tinute retro si vintage porneste tot de atunci, cand rasfoiam fascinata revistele de moda frantuzesti din anii ’70, pe care le gaseam tot la bunica.

Citește și:

Rochie retro

Rochie

Cum a luat nastere idea unui Fashion Blog?

Cand am pornit The Hearabouts, in 2010, fenomenul fashion blogging-ului era intr-un stadiu incipient in Romania. Existau foarte putine bloguri axate pe moda, iar cele care erau active la momentul respectiv nu puneau accentul pe partea de fotografie. Eu si Eve, fiind pasionate de fotografie, am vrut sa aducem un suflu nou prin imaginile noastre, inspirate fiind de estetica blogurilor din strainatate, in special cele din Franta, precum Cherry Blossom Girl sau Miss Pandora.

Prin ce se diferentiaza blogul tau fata de celelalte bloguri de la noi?

In prima instanta, The Hearabouts a fost gandit mai mult ca un jurnal de fotografie si stil de viata. Inca de la primele postari, noi inseram si imagini cu detalii sau peisaje pe langa cele cu tinute, incercand sa cream o poveste coerenta, intr-un moment in care nimeni de la noi nu facea acest lucru. Era un fel de Instagram inainte de Instagram :P .

Citește și:

De asemenea, am incercat mereu sa pastram o anume estetica, cu genul de fotografii dreamy, girly, fairytale-inspired. Postarile noastre au fost (si sunt) deseori inspirate de cartile citite de noi sau de filme si seriale.

Care este cea mai mare provocare pe care ai avut-o de infruntat de cand ai inceput proiectul The Hearabouts?

Pentru mine, cea mai mare provocare a fost chiar cea de a incepe aceste blog. Am avut o multime de temeri, insa marele noroc a fost ca o aveam pe Eve, care mi-a dat curaj. De fapt, asa s-a intamplat mereu: cand una dintre noi avea dubii sau temeri legate de blog, cealalta era mereu acolo sa o sustine si asta ne-a dat putere sa continuam de fiecare data cand am intalnit cate un obstacol.

O greseala din care ai avut de invatat!

Nu ma pot gandi acum la o greseala, insa am cateva regrete, legate in special de faptul ca poate nu am dedicat destul de mult timp si efort blogului in anumite momente. Insa mi-am dat seama ca ce este important este sa te simti tu impacata cu ceea ce faci si ca lucrurile faine se nasc din pasiune, nu din presiune.

Citește și:

Un Style Icon in domeniul fashion!

Karen Elson. E minunata!

Te rog sa o descrii pe Evelina in trei cuvinte!

Creatura magica adorabila.

Un articol vestimentar la care nu ai renunta, daca ai fi pusa in situatia de a renunta la toata garderoba ta!

Kimono-ul din catifea.

Cum ai descrie stilul tau vestimentar?

Moody meets retro with a twist. Imi bazez alegerile vestimentare pe ceea ce ma inspira la momentul respectiv. Poate sa fie un film cu Miss Marple, un board pe Pinterest sau o carte fantasy. Cateodata am chef de tinute edgy, dar in general imi plac tinutele feminine, cu accesorii girly. Vara prefer sa ma imbrac in rochii 50’s, iar primavara si toamna ador sa ma inspir din moda anilor ‘60 si ’70. Asta nu inseamna ca nu sunt inspirata si de trendurile actuale, insa intotdeauna adaug ‘a touch of vintage’ la tot ceea ce port. Recunosc faptul ca imi place sa ies in evidenta prin tinutele mele si cateodata tin sa aleg piese un pic iesite din comun.

Citește și:

Geanta

Geanta,

Ce articole vestimentare nu ar trebui sa lipseasca din garderoba unei fashoniste?

O camasa din matase, o pereche de jeansi clasici, o jacheta din piele sau piele intoarsa, o rochie de inspiratie retro, o poseta de dimensiuni medii, din piele, cu bareta lunga.

Un articol vestimentar care nu se va demoda niciodata!

Fusta midi cloche. E super flattering pe orice tip de silueta.

Shoppingul online sau offline? Ce preferi, de ce?

Acum o vreme as fi raspuns ca prefer shoppingul offline, dar in ultimul timp nu am reusit aproape deloc sa ajung in magazine, fizic, asa ca am ales sa imi comand online. E mai putin obositor sa dai click&scroll, decat sa alergi prin magazine.

INcaltaminte

Espadrile

Ai o bustiera inflorata, o masina retro in miscare si un ruj rosu. Ne poti spune o poveste cu elementele date?

Louise astepta cu sufletul la gura plecarea bunicii. In sfarsit va avea casa intreaga doar pentru ea si va putea scotoci dupa bunul plac prin toate sertarele ce ascund tot felul de comori. Stia unde ascunsese bunica cheia de la sertarul noptierei si nu mai putea de nerabdare la gandul ca va descoperi cine stie ce minuni. Calculase ca avea la dispozitie cel putin o ora, pana cand bunica se va intoarce incarcata de bunatati de la piata.

Citește și:

“Sa fii cuminte, da? Ma intorc cat pot de repede!”
“Da, Buni, promit!”

Louise astepta cateva minute, ca sa fie sigura ca nu exista posibilitatea ca bunica sa isi fi uitat ceva si sa se intoarca. “Tic-tac, tic-tac”, se auzea ceasul de pe noptiera. Sau poate bataile inimii Louisei, in timp ce scotea, victorioasa , cheia magica de sub un tanc de prosoape curatea din sifonier.

“Acum e acum”, isi spuse, deschizand sertarul misterios.

Sertarul nu era foarte plin. Doar o cutie decorata cu lune argintii, pe care scria Moonlight mist, iar inauntrul ei, o sticla de parfum. “Oare a ce miroase in Regatul de pe Luna ?”, se întreba ea. Langa parfum mai erau: o cutie de pudra decorata cu flori, un ruj rosu, intr-un ambalaj auriu, folosit aproape în intregime, si un teanc de fotografii. Dintre toate pozele ii atrase atentia un instantaneu cu o tanara eleganta, ce purta o bustiera inflorata , o esarfa pe cap si o pereche de ochelari de soare, ochi-de-pisica. Tanara statea pe locul pasagerului intr-o masina retro decapotabila, ce parea surpinsa in miscare.

Citește și:

“Oare e Buni cand era tanara?”. Nu isi putea da seama cu certitudine din cauza ochelarilor, dar si din cauza pozei, care era destul de neclara. O intoarse ca sa vada daca scria ceva pe spate. Tot ce fusese notat era: Algiers, 1972.

Incercand sa isi imagineze detaliile fotografiei misterioase, Louise nici nu isi dadu seama cand atipi. Bunica o gasi adormita. Tinand in mana fotografia, ii sopti: “Mica mea Louise, e timpul pentru o poveste!”.

Styling : Sandra Negrea

Photo Credit: Alexandru Cristea

Pentru mai multa inspiratie, te invit sa vezi tinuta aleasa de Evelina (THe Hearabouts)!

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.