Setari Cookie-uri

Vara in oras: 5 tinute pentru o zi de relaxare la piscine!

Alegeti-va un costum sexy si mergeti la piscina pentru relaxarea de weekend. Asa cum am facut si noi!

In cazul in care vara aceasta nu aveti prea mult timp sa calatoriti si trebuie sa petreceti weekend-urile in oras, nu disperati. Va puteti bucura de vara in oras si va raman si bani de shopping intens. Doar e perioada optima pentru cumparaturi, avand in vedere reducerile impresionante.

Alegeti-va un costum sexy si mergeti la piscina pentru relaxarea de weekend. Asa cum am facut si noi!

Iata ce va recomandam: creati-va un outfit in care sa va simtiti increzatoare si mergeti la piscina. Noi am mers la Chaboo, unde atmosfera a fost foarta faina: linistita, relaxata, dar si energizanta.

Iata si 5 outfit-uri pe care le-am creat pentru tine, ideale pentru o zi de vara la piscina, in oras.

1. Marina Surf

Dungile vor fi intotdeauna in trend, asa ca un costum de baie cu dungi, in nuante de alb, bleumarin si rosu este alegerea ideala atunci cand iti doresti un costum de baie care sa nu se demodeze niciodata. Forma triunghiulara a sutienului avantajeaza orice fel de tip de sani sau conformatie, iar cupele au sistemul cu push up detasabil. Slip-ul este de asemenea unul clasic care avantajeaza orice conformatie, nefiind foarte decoltat.

Citește și:

Rochia camasa de deasupra in nuanta azurie este usoasa, si se potriveste si pentru o zi de plimbari in oras, dar si pe sezlong, daca nu vrei sa arati prea multa piele deodata

Pentru ca ne place sa ne rasfatam, ne-am luat un buchet de flori in nuante solare, care sa ne binedispuna. L-am tinut la umbra, iar apropierea de natura ne-a dat o stare de visare.

Costum de baie doua piese, 80.49 lei

Rochie camasa, 134.10 lei

Buchet de flori Soarele iti zambeste, 179 lei

2. Nuante vibrante

Asocierile de nuante vibrante precum verde si galben neon sunt un manifest pentru buna dispozitie. Iar vara, aceste doua nuante sunt un must, atunci cand vrei sa creezi o tinuta de plaja care sa atraga toate privirile. Costumul de baie de la SevenSins.ro in nuante neon este o alegere ideala, sutienul cu push detasabil, pune in evidenta bustul, iar slipul are o croiala sexy, decupajul slipului fiind un accent super chic.

Citește și:

Costum de baie in nuante puternice, 132.99 lei

3. Stil retro si buline

Bulinele sunt un alt print care va ramane mereu actual in lumea modei. Aerul retro-chic pe care il ofera este unul irezistibil, iar daca esti adepta acestui stil, mergi la sigur cu costumul de baie cu buline este alegerea perfecta. Sutienul aminteste de moda anilor 50, iar slipul pastreaza croiala moderna.

Alaturi de acest costum am asortat capa in nuanta lila din colectia Giorgal primavara-vara. Acest accesoriu este ideal atat pentru plaja, cat si pentru o seara mai racoroasa la restaurant, cand alegi sa porti o tinuta mai decoltata. Nuanta pastelata este una versatila, care poate fi purtata intr-o multitudine de imbinari.

Si pentru ca nu este nisip care sa te deranjeze, fii un pic indrazneata si urca-te pe tocuri! O atitudine increzatoare e mereu sexy si la moda!

Citește și:

Costum de baie cu buline, 115.49 lei

4. Dungi minimaliste

Costumul de baie in nuanta gri inchis cu dungi subtiri si un accent fuchsia neon aduce aerul minimalist, actual pe care il cautam pentru acest sezon. In combinatie cu o pereche de sandale romane si un trench usor din voal alb, vei fi o aparitie discrete si totusi remarcabila. Trench-ul alb de la Giorgal este de asemenea o piesa volatila, care poate fi purtata atat in vacanta, cat si intr-o tinuta casual sau eleganta, iar aceste sandale romane s’Oliver de la Glittio sunt chic si confortabile.

Costum de baie in dungi, 125.99 lei

Trenci alb din voal, 111.30 lei

Sandale gladiator, 129 lei

5. Costumul intreg

Costumul intreg este piesa perfecta pentru o zi de relaxare la piscina. Imbinarea nuantelor de corai si maro si accentele metalice aurii ofera un aer elegant. Alege unul cu decupaje, cu spatele gol. Creeaza un efect sexy, care avantajeaza orice tip de silueta. Combina-l cu sandale corai de la Il Passo (si ele la reducere!) si bucura-te de soare si o atmosfera de vacanta chiar si numai pentru cateva ore.

Citește și:

Nu uita sa iti protejezi pielea de arsuri solare! Un ulei natural de cocos este o alegere oportuna, mai ales ca iti va catifela pielea si va permite un bronz frumos.

Un buchet de flori va asigura o zi ultra-zen, in care te rasfeti si te umpli de energie!

Costum de baie intreg, 125.99 lei

Buchet de flori Spontaineitate, 199 lei

Ulei de cocos extravirgin ecologic, 26.90 lei

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.