Setari Cookie-uri

Cardiganul, un must-have al sezonului racoros

Cardigane lungi, cardigane scurte, cardigane cu imprimeu, cardigane crosetate, cardigane din dantela... recunosc ca vreau cate un model din fiecare categorie. Entuziasmul este mare pentru ca le gasesc pe toate la preturi avantajoase, in magazinele online.

Sunt genul de persoana care se binedispune si are foarta multa energie in zilele cu temperaturi ceva mai scazute de 28 de grade.

Nu sunt singura. Stiu ca si printre voi se afla multe care sunt indragostite de paleta de culori a copacilor de toamna si care abia asteapta sa isi scoata din dulap cardiganul preferat, asa ca am pregatit un material care va face sa visati la diminetile racoroase cu aroma de cafea.

Cardigane de toamna

Imprimeurile sunt binevenite sub orice forma, in orice culoare, pe orice material si produs vestimentar. Frumusetea unui cardigan este pusa in valoare si mai mult cu ajutorul unui astfel de imprimeu. Dar la fel de tare imi atrage atentia un cardigan simplu, cu nasturi, pe care il pot asorta la orice tip de tinuta.

cardigane-dama

Cardigan cu imprimeu tribal: 90 lei (Forever 21)

Cardigan cu imprimeu floral: 144 lei (Forever 21)

Citește și:

Cardigan cu nasturi: 119 lei (Forever 21)

Cardigane chic

E musai sa ai in casa un cardigan din dantela. Il poti asorta usor in orice anotimp, indiferent daca afara sunt 30 de grade sau 0 grade. Cat despre cardiganul tricotat sau cu gluga, aceste modele iti garanteaza ca te vor proteja de vant si ploi.

cardigane-tricotate Cardigan din dantela: 99 lei (outliers.ro)

Cardigan tricotat: 159,90 lei (bonprix.ro)

Cardigan cu gluga: 74,90 lei (bonprix.ro)

Cardigane tricotate

Tinutele elegante, casual, sport sau boho pot fi completate cu un cardigan lung si calduros. Nu iti fie teama sa asortezi pantofi stiletto, pantofii sport, botinele sau ghetele cu cardiganul acela tricotat care iti place atat de mult.

cardigane-de-toamna

Cardigan tricotat: 72,90 lei (bonprix.ro)

Cardigan cu imprimeu: 219,90 lei (bonprix.ro)

Cardigan tricotat: 89,90 lei (bonprix.ro)

Cardigan albastru

Obisnuieste-te sa iti pregatesti outfit-ul pentru a doua zi inca de seara. Astfel poti alege haine in culori care sa te binedispuna si sa iti asigure energie intreaga zi. Albastrul, spre exemplu, este benefic pentru minte si suflet.

Citește și:

cardigan-albastru

Cardigan cu buzunare din piele: 127 lei (starshiners.ro)

Rosu cu negru

Avem un model superb de cardigan, care te va face sa te pierzi in decorul toamnei. Tricotat, cu un croi lejer, maneci lungi, cu model grafic in rosu si negru.

cardigan-rosu-cu-negru

Cardigan tricotat: 235 lei (starshiners.ro)

Cardigan scurt

Un cardigan scurt, asimetric, intr-o nuanta deschisa se potriveste de minune cu o zi de toamna blanda, cand soarele isi strecoara timid razele printre ramurile amortite ale copacilor. Il poti purta si in orele de alergat in parc.

cardigan-scurt

Cardigan fara inchidere: 74 lei (mycloset.ro)

Cardigan cu buzunare

O femeie cu atitudine cere un outfit cu atitudine. Sau... se mai spune ca omul transforma o haina banala intr-una deosebita, asa ca... totul sta in puterea ta. Dar eu iti garantez ca nu ai cum sa dai gres cu un cardigan negru, oversized si cu buzunare.

cardigan-cu-buzunare

Cardigan cu buzunare: 219 lei (starshiners.ro)

Citește și:

Cardigan stil kimono

Se ia un cardigan stil kimono din voal, cu imprimeu geometric, bleumarin cu alb, cu maneci evazate si se acumuleaza cat mai multe momente de neuitat.

cardigan-stil-kimono

Cardigan extra lung: 95 lei (outliers.ro)

Cardigane cu motive

Imi plac toate modelele de cardigan, dar cele groase in care sa ma incalzesc dimineata in drum spre birou raman preferatele mele. D-asta simt ca m-as acomoda cu usurinta intr-o tara cu ploi dese, dar domoale. O pereche de casti la urechi si am pornit la drum fara sa ma tem de frig.

cardigane-dama

Cardigan Only: 174,99 lei (zoot.ro)

Cardigan Only: 92,99 lei (zoot.ro)

Cardigan colorat: 165 lei (outliers.ro)

Cardigane pufoase

Un material moale si pufos o sa iti ofere intotdeauna sentimentul de placere, de liniste, de dragoste si va readuce la viata amintiri frumoase. Pe mine ma transporta de fiecare data cand il port in scenarii de filme de dragoste si ma face sa ma gandesc la drumul spre liceu.

Citește și:

cardigane-femei

Cardigan Vero Moda: 95,99 lei (zoot.ro)

Cardigon Vila Nordic: 199,99 lei (zoot.ro)

Cardigan Madonna Drancy: 134 lei (zoot.ro)

Ce spuneti, dragele mele, sunteti pregatite sa intampinati toamna impreuna cu noi?

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.