Setari Cookie-uri

Rochii cu atitudine pentru femeile plinute

Iubeste-ti corpul! Nu e doar o vorba cliseu, ci o vorba care contine mult adevar. Fii mandra si poarta haine care te avantajeaza! Nu uita ca totul tine de atitudinea ta!

Sunt de parere ca frumusetea vine din interior fara doar si poate. Nu o spun ca sa incurajez pe cineva, ci o spun pentru ca am vazut cu ochii mei cat de urat poate sa fie un chip frumos atunci cand comportamentul lasa prea mult de dorit.

Intr-o lume in care generatiile care vin din urma isi expun cu mandrie unghiile lungi, genele false si decolteul (chiar daca nu au nimic acolo), incerc sa ma conving singura ca nu trebuie sa urmez exemplul asta ca sa fiu fericita.

Nu o pereche de buze carnoase date cu contur si ruj rosu ma vor face sa ma iubesc mai mult, ci bunatatea pe care o pastrez in inima, emotiile care ma cuprind atunci cand vad un batranel care zambeste si rabdarea pe care o am in cele mai dificile situatii. Atunci ma simt cu adevarat frumoasa.

Indraznesc sa adaug acestor calitati si cateva articole vestimentare care ma ajuta sa ma simt bine in pielea mea.

Citește și:

Pentru tine, femeie frumoasa si deosebita, am cautat rochiile care sa te scoata din impas in orice moment, indiferent de ocazie. Poarta-le cu drag!

Rochie cu umerii goi

Hainutele care iti lasa umerii dezgoliti au fost si sunt la mare cautare anul acesta.

Iata o rochie care se muleaza pe corp, dar care datorita croielii nu lasa la vedere ceva ce nicio femeie nu si-ar dori sa arate.

Rochii marimi mari: Rochie midi cu umerii goi

Rochie cu umerii goi: 242 lei - redusa de la 520 lei

Rochie din material tip plasa

Rochiile baby doll sunt pentru femeile romantice si visatoare, femeile care mai lasa din cand in cand copilul din ele sa isi spuna cuvantul.

Rochia cu inseratie din material tip plasa este potrivita atata pentru evenimente, cat si pentru o zi banala in care vrei sa te simti speciala.

Rochii masuri mari: Rochie din material tip plasa

Rochie visinie: 149,90 lei

Rochie office cu guler

A fost dragoste la vedere cu aceasta rochie. Un model drept, usor evazat in partea de jos, care avantajeaza orice silueta.

Citește și:

O poti purta fara griji. Iti garantez ca o sa te simti minunat in ea! Si in siguranta, asa cum imi place mie sa spun.

Rochii XXL: Rochie office

Rochie office: 456 lei - redusa de la 1360 lei

Rochii cu maneci din dantela

Trebuie sa faci loc in garderoba ta unei rochii albastre! Este o culoare superba care te face si mai frumoasa decat esti! Asta e puterea ei magica.

Modelul din imagine, cu maneci din dantela, iti poate fi de folos atat la o cununie civila, un botez sau o petrecere, cat si la o plimbare romantica.

Rochii marimi mari: Rochie cu maneci din dantela

Rochie larga: 307 lei

Rochie cu bretele

Si ce daca a trecut vara, asta nu inseamna ca nu iti poti achizitiona o rochie pe care sa o porti anul urmator.

In plus, rochita multicolora din imagine este lunga, iar daca ii vei adauga un cardigan pe deasupra o vei putea purta si toamna asta.

Rochii de vara: Rochie XXL multicolora

Rochie Michael Kors: 416 lei - redusa de la 1180 lei

Rochie cu imprimeu alb cu negru

Rochiile cu imprimeu ascund multe mici defecte pe care nu vrem sa le observe si ceilalti.

Citește și:

Pentru o zi oarecare petrecuta la birou, profita de aceasta rochie cu imprimeu alb-negru, buna de purtat in zilele placute de toamna.

Rochii XXL: Rochie alb cu negru

Rochie casual: 267 lei

Rochie cu imprimeu floral

Mi-ar placea sa te vad imbracata cu rochia asta superba!

Sunt sigura ca o sa vina de minune pe trupul tau, iar decolteul iti va da un strop de incredere in tine. Ca sa nu mai spun despre rosul aprins si imprimeul floral... o combinatie de nota 10.

Rochii cu imprimeu floral: Rochie XXL rosie

Rochie midi: 357 lei

Rochie cu peplum

Credeai ca o rochie cu peplum vine bine doar pe o tipa care are talia de viespe?

Ei bine, mai ai nevoie de o alta dovada ca sa iti faci curaj sa o porti si tu?! O rochie perfecta, de un mov vibrant, care iti va aduce o multime de complimente.

Rochii marimi mari: Rochie mov cu peplum

Rochie eleganta: 357 lei

Rochii pentru ocazii deosebite

Iesi din tipar si indrazneste sa porti rochii deosebite, rochii cu imprimeuri puternice! O sa fii surprinsa de cat de bine o sa te simti in ele si cum o sa iti schimbe starea de spirit! Modelele din imagine le gasesti in masurile L, XL si XXL.

Citește și:

Rochii masuri mari

Rochie Desigual: 369,99 lei

Rochie albastra cu imprimeu: 242,10 lei - redusa de la 299,99 lei

Rochie bodycon rosie: 264,99 lei

Rochie cu maneci lungi: 459,99 lei


"Pentru toate femeile care cred ca sunt grase pentru ca nu sunt masura zero: tu esti cea care este frumoasa, societatea este cea urata." [Marilyn Monroe]

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.