Setari Cookie-uri

First Date

Cum ne imbracam, cum ne comportam?

Exista trei momente extreme in care ne gandim serios cu ce ne imbracam: interviul pentru un job, first date si prima intalnire cu parintii lui. Vestimentatia de la prima intalnire ne da foarte mari batai de cap pentru ca nu il cunosti pe celalalt suficient de bine incat sa stii ce l-ar putea atrage. Vrei sa arati fabulos, dar fara sa fii obraznica, sa arati chic, dar nu ieftin. Adauga acestei probleme si faptul ca nu vei stii unde veti merge si vei gasi raspunsul pentru situatiile femeilor care stau acasa, in fata televizorului, incaltate in papucii lor de casa si mancand extrem de multe batoane de ciocolata. Dar sa trecem peste cateva reguli de baza legate de felul in care ne imbracam la prima intalnire si sa incercam sa presupunem anumite lucruri.

Ai vreo idee despre locatie?

Daca poti, incearca sa afli de la partenerul tau unde veti merge, dar nu exagera cu intrebarile. Ai putea lasa impresia ca esti o persoana care controleaza totul. Aceasta discutie va ajuta cu siguranta. Un sfat... intotdeauna este mult mai bine sa fii putin mai imbracata. E posibil ca unele dintre noi sa fii ajuns in tribuna la un meci sau la curse nocturne, intr-o rochie mult prea subtire, buna pentru o plimbare in parc.

Filme bune pentru intalniri la domiciliu

Daca esti inca la primele intalniri cu partenerul tau, incearca sa eviti dramele, filmele de actiune, sangeroase, sau filmele de-un romantism trist (sa nu incepi sa plangi atat de repede, ca s-ar putea sa-l sperii). Incearca sa inviorezi atmosfera cu o comedie romantica. El se va desfata cu partea haioasa din film, iar tu vei fi fericita datorita happy-ending-ului.

Pantofii : comozi vs. Sexy

Afla daca vei avea de mers, si daca vei avea, cat de mult. Daca tipul este genul pasionat de sala sau alte sporturi, mai bine dubleaza sau tripleaza distanta si poate asa te vei apropia de adevar. Foloseste-te de estimarea ta pentru a-ti alege pantofii potriviti si daca nu ai incredere mai bine iti iei in geanta altii mult mai confortabili.

Little Black Dress

Daca vei lua o cina clasica intr-un loc creat special sa impresioneze femeile la prima intalnire, alegerea este simpla. Nu exista niciun inlocuitor mai bun pentru rochia neagra (de altafel cunoscuta in moda si ca LBD). Este echivalentul clasicului costum gri inchis al barbatilor. Daca nu ai un asemenea articol “must have” ai purea sa dai o tura prin magazine si sa-ti alegi modelul care ti se potriveste cel mai bine (rochii negre se gasesc peste tot). Adauga o geanta plic potrivita si esti gata. Pentru un plus de feminitate, rochia ta neagra ar trebui sa fie de lungime medie, dar trecand peste asta, cea in care te simti tu cel mai bine e cea mai potrivita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.