Setari Cookie-uri

First Date

Cum ne imbracam, cum ne comportam?

Rochia neagra a fost cea pe care a purtat-o Audrey Hepburn in marea parte a scenelor din "Breakfast at Tiffany's, si nu exista niciun motiv pentru care tu sa nu o porti la petreceri, prime intalniri si in orice moment in care doresti sa te imbraci clasic.

Purtand diverse bijuterii, aceasta rochie poate fi purtata si la serviciu, in timpului unui pranz in parc, la cumparaturi cu fetele sau in club.

Prima intalnire: la cafea, in timpul zilei

Daca partenerul tau a considerat ca este necesar sa-si bea cafeaua de dimineata, atunci te poti imbraca mai casual. In acest caz nu conteaza atat de mult cum te imbraci (atata timp cat vestimentatia ta este curata si asortata), pentru ca stii deja ca tipul este putin agitat sau oarecum neinteresat.

Exista de multe ori o legatura intre locul in care el decide sa mergeti si asteptarile in ceea ce priveste relatia voastra. Astfel, barbatii care tin strans de portofel sau cei care nu sunt siguri ca isi doresc aceasta intalnire vor alege scenariul unei intalniri in timpul zilei pentru ca e mai simplu si mai ieftin. Se expun fara sa investeasca. Tipii draguti, dar si cei timizi, vor alege acest gen de intalnire fiindca e lipsita de complicatii, dramatism sau mult prea mult romantism. Acestia ori vor cauta in permannta subiecte de discutie, ori vor astepta linistiti sa-i mai cauti. Aceia care tin la banii lor mai mult decat la orice vor astepta sa-ti platesti singura cafeaua, in timp ce barbatii care fug de obligatii iti vor spune ca te vor suna, dar n-o vor face.

Ca tot veni vorba despre platitul cafelei, in ziua de azi multe dintre noi sunt feministe convinse si prefera sa-si plateasca singure consumatia pentru a evidentia faptul ca sunt independente. Dar totusi, cele care adera la aceasta plotitica sunt mai putin libere decat cele care accepta sa li se plateasca, pentru ca vor ajunge sa aibe mai putin bani. In urma unui studiu s-a dovedit faptul ca femeile castiga 60% din cat castiga un barbat si de aceea, pana in momentul in care vom fi platiti in mod egal, normal ar fi ca barbatii sa ne plateasca consumatia.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.