Setari Cookie-uri

First Date

Cum ne imbracam, cum ne comportam?

Exista o idee stupida (de multe pri nespusa, de multe ori asumata) cum ca, daca el va plateste la prima intalnire, normal ar fi sa mergeti impreuna acasa si sa ii oferiti o noapte incendiara... Din punctul meu de vedere ar trebui sa uitati toate aceeste tampenii si sa iesiti cu barbati care sunt in stare sa va cumpere o cafea sau sa va plateasca cina, mai ales in situatia in care va doriti o relatie serioasa. In cazul in care veti dori sa faceti un imprumut trebuie sa va asigurati ca si cel de langa voi e capabil sa contribuie la returnarea acestuia si nu cred ca persoana potrivita ar fi aceea care nu e in stare sa dea 8 lei pe o cafea.
In orice caz, cel mai bine e sa aveti la voi bani, pentru ca nu se stie niciodata cu cine veti sta de vorba. Macar bani de taxi...

Intalniri la meciuri sportive

Jeansi, sapca, bluza sau pulover, nimic prea sexy, nimic care nu poate fi spalat (in cazul in care varsati bere pe haine sau va asezati intr-o guma de mestecat).

Factorul cheie: Nu va imbracti prea sexy

Este tentant sa ne imbracam ca modele din revistele de moda, dar la lumina zilei sau cea a unei lumanari, treaba nu va sta intotdeauna cum ne-am fi asteptat. O vestimentatie ''sexy'' se poate transforma fara sa-ti dai seama intr-una ''usuratica''. Arta imbracatului consta in impresionarea partenerului fara sa purtati fuste micro-mini sau topuri cu epunere maxima. Optati sa fiti dragute cand iesiti in public, nu mai evidente decat verdele fosforescent.

Un articol de Loredana Toma
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.