Setari Cookie-uri

Pantaloni groși pentru iarnă

Atunci cand schimbi garderoba de vara cu cea de iarna, trebuie sa te orientezi catre tinute care sa te apere de frig, de vant, de ninsoare, de orice inseamna acest sezon naprasnica. Nu este imposibil, ci doar o provocare interesanta. Si usor de bifat.

Cu putina rabdare, daca stii ce ai nevoie - adica ceva care sa te protejeze de gradele scazute din termometre - vei gasi o pereche de pantaloni potrivita pe care sa o porti in acest sezon. Inainte de toate, trebuie sa te hotarasti asupra materialului cu care te "intelegi" cel mai bine si apoi sa te decizi ce anume stil vrei sa adopti. Ai de unde sa alegi, si daca asta ar fi o problema, ca sa inlatur putin din acest stres, am cautat pe magazinele online perechi de pantaloni. Am gasit modele din bumbac, vatuiti, din tricot... orice ii face sa fie rezistenti la frig, la vant si la umiditate.

Recomand cu incredere pantalonii termici, dar iata ce alte modele am gasit, modele potrivite oricarui stil - musai, orienteaza-te catre ceva care stii ca se potriveste si cu ce alte item-uri mai ai prin garderoba; si culoarea este un criteriu esential atunci cand faci shopping - iata sugestii:

Citește și:

👉 Pantaloni termo
👉 Pantaloni gri melanj
👉 Pantaloni din tricot
👉 Pantaloni sport
👉 Pantaloni termici
👉 Pantaloni din bumbac
👉 Colanti grosi negri

Pantaloni termo ca sa iti tina de cald iarna asta

Iarna trecuta am zambit vazand tot mai multe femei pe strada imbracate in pantaloni termici. Asa ca iti recomand aceasta pereche super calduroasa, perfecta pentru sezonul rece.

Pantalonii sunt realizati din material functional cu un strat de teflon pentru impiedicarea patrunderii apei si captuseala termica speciala, care pastreaza caldura. Iar asta inseamna ca scapi de gura mamei care iti spune sa iei niste dresuri pe dedesubt si nici tu nu mai faci pe viteaza ca nu iti este frig, cand de fapt, sa recunoastem, nu era tocmai placut cu imbracamintea aia subtire.

Pantaloni de iarna: Pantaloni termo gri

Vezi modele aici

Pantaloni gri melanj pentru tinute elegante

Citește și:

Poate mi se intampla doar mie, dar cand port pantaloni skinny pe timp de iarna, chiar si in casa, imi este foarte frig. Asta pentru ca ce este stramt nu ajuta circulatia si indirect nici temperatura corpului nu este cum ar trebui.

Asa ca prefer o pereche de pantaloni casual din bumbac, ceva mai larguti. Sunt foarte comozi, sunt foarte placuti si se potrivesc de minune stilului meu de zi cu zi. Plus ca daca esti adepta unui trend mai pretentios, iti va fi mai usor sa accesorizezi tinuta cu niste camasi sau bluze oversize, pentru ca se va vedea grozav efectul.

Pantaloni grosi: Pantaloni casual

Vezi pantaloni largi

Pantaloni din tricot: ideali in sezonul rece

Pantalonii din tricot sunt o alegere inspirata pentru zilele domoale de iarna, cand doar frigul se simte, nu si vantul. Iar asta nu este tocmai placut, cand esti in statia de autobuz, cand mergi prin parc sau cand te grabesti sa ajungi la munca.

Citește și:

Ii poti asorta atat la o tinuta casual, cat si la una de club, depinde cat de mult te incanta ideea de a purta tocuri cu pantaloni largi. Concluzia este una singura, si anume ca pantalonii din tricot pot deveni cei mai buni prieteni ai tai in iarna asta.

Pantaloni grosi: Pantaloni din tricot

Urmareste propuneri pantaloni tricot

Pantaloni sport pentru firile mai energice

Daca esti dependenta de sport, inseamna ca o sa vrei sa alergi in parc si la 5 grade Celsius. Iar temperaturile scazute nu ar trebui sa te opreasca in a-ti continua stilul de viata sanatos pe care l-ai adoptat.

Asa ca pentru tine am ales aceasta pereche de pantaloni din bumbac de la Adidas. Croiala iti va oferi libertate in miscare, iar materialul iti va tine de cald. Si ce mai este de mentionat este faptul ca tu vei arata grozav pentru ca aceasta pereche de pantaloni confera libertate in miscare.

Pantaloni sport

Vezi modele pantaloni sport

Citește și:

Pantaloni termici si caldurosi - se potrivesc perfect in tinuta de munte!

Credeai ca pantalonii termici nu pot fi purtati cu o pereche de cizme sau ghete cu toc? Ei bine, iata dovada ca poti combina ghetele tale preferate de iarna cu o pereche de pantaloni larguti si super caldurosi.

Se gasesc in mai multe nuante, printre care alb, negru, maro si oliv. Indiferent ce ai alege, trebuie sa retii doar ca acestia sunt 2 in 1: si pantaloni si colanti, si sunt nu doar grosi, cat si comozi. S-ar putea sa nu iti ajunga o singura pereche. Si iti mai spun un secret: sunt perfecti in tinuta de munte, cand vrei sa te misti, si lejer si sa nu duci grija frigului ca sa nu ratezi distractia!

Pantaloni Termici

Vezi propuneri pantaloni termici

Pantaloni din bumbac ca sa arati grozav in tinutele casual

M-am simtit atrasa ca un magnet de culoarea electrizanta a acestei perechi de pantaloni confectionati din bumbac. Mi-am zis ca sunt potriviti pentru o zi de iarna cu multa alergatura. Si nu numai, imi place sa cred ca se potrivesc si pentru un look mai sofisticat, chiar pentru tinutele casual de birou.

Citește și:

Daca vremea nu permite sa ii combini cu o pereche de pantofi sport (poti opta pentru aceia inalti), incearca sa ii asortezi cu bocanci sau cu niste botine cu talpa groasa si ai rezolvat inca un task al zilei din multele primite.

Pantaloni de iarna

Vezi detalii pantaloni moderni

Colanti grosi care te protejeaza de frig, cand scad gradele din termometre

Nu puteam sa inchei prezentarea fara sa recomand celebrii colanti, de care unele dintre noi refuza sa se desparta vreodata. Deh, vechile obiceiuri.

Pentru sezonul geros, exista colantii al carui interior este vatuit, facand astfel posibila o plimbare de cel putin trei ore in aer liber. Asta inseamna ca nu trebuie sa mai imbraci mai multe perechi ca sa simti ca esti protejata asa cum iti doresti - una si buna!

Colanti grosi

Vezi detalii și preturi colanti


Acestea fiind prezentate, fetelor, va recomand sa aveti grija de voi si sa purtati pantaloni grosi pe timp de iarna, chiar daca tanjiti dupa rochite si fustite dragalase! O sa fiti la fel de atragatoare si de elegante, dar nu uitati ca frumusetea vine din interior care inseamna sa ai grija si de sanatate.

Citește și:

Pana la urma, nu ai vrea sa petreci timpul in casa pentru ca ai racit, ci mai degraba pe la plimbari prin oras, nu?

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.