Setari Cookie-uri

Mănuși, căciuli și fulare la reducere de Black Friday 2018!

Temperaturile scazute inseamna sa dai iama in sifonier si sa iti schimbi din nou tinutele. Dar pe langa asta, o parte importanta presupune sa te "inarmezi" cu fulare, caciuli si manusi ca sa treci peste incercarile gerului care se va instala curand prin oras. Daca nu iti mai place nimic din ce ai purtat anul trecut, alege modele mai moderne.

Faptul ca trebuie sa ma imbrac gros in timpul iernii imi place si imi displace in acelasi timp. Nu-mi place pentru ca imi ia mult pana pun si scot hainele de pe mine si ma mai si misc greu, dar imi place sentimentul pe care mi-l ofera cand simt materialele grosute. Cat despre caciuli, fulare si manusi... este un sentiment pe care nu il pot descrie. Pot spune doar ca imi plac si ca modelele puse la dispozitie de magazinele online sunt superbe.

Asa se face ca indata ce gradele din termometre au scazut putin, am zis ca-i rost de schimbat garderoba. Nu doar ca am trecut de la hainele mai subtirele la cele ceva mai pufoase, ca sa ma asigur ca imi va fi bine - fie la plimbari, fie cand astept autobuzul spre casa. Doar ca stiu ca si accesoriile au un rol important in completarea tinutelor de toamna-iarna. Asadar, iata-ma cautand cateva optiuni de caciuli, fulare si manusi pentru Black Friday 2018!

Citește și:

👉 Caciula, fular si manusi tricotate
👉 Caciula si manusi cu model de Craciun
👉 Fulare si caciuli calduroase
👉 Manusi din piele pentru femei
👉 Esarfe dama elegante

Caciula, fular si manusi tricotate: alege-ti accesorii la reducere de Black Friday

Ma incanta mult ideea de a purta haine si accesorii albe intr-un peisaj alb. Asa ca am cautat si am gasit un set absolut adorabil cu fular si caciula tricotate, la care am adaugat si o pereche de manusi din acelasi material... toate albe. Abia astept sa ma transform intr-o adevarata regina a zapezii si sa imi completez outfit-ul cu un zambet molipsitor.

Doar ca nu trebuie sa iti limitezi optiunile la alb - poti gasi mai multe seturi de caciuli si fulare tricotate. Acestea te trimit in anii copilariei, cand stateai cu bunica la gura sobei, urmarind-o cum impletea cu dibacie acele accesorii la care nu ai fi renuntat pentru nimic. Mai ales ca aveau si un strop generos de dragoste.

Citește și:

Fulare, manusi, caciuli tricotate Black Friday 2018

Seturi tricotate cu fulare si caciuli

Caciula si manusi cu model de sezon pentru Craciun

Cat e luna decembrie de lunga, as purta o caciula si manusi cu model de sezon, in culorile iernii si ale Craciunului. Eu am intrat deja in spiritul sarbatorilor de iarna si nu pot decat sa ma bucur de decoratiunile, hainele si accesorile de sezon care deja au aparut in magazine.

Nimic nu se compara cu bucuria de a defila in combinatia de culori de alb si rosu de sarbatori. Te simti ca un ren care s-a ratacit de Mosu', dar tu stii ca doar te bucuri de faptul ca porti caciulite si fulare cu motive de iarna, cu tematica de Craciun. Mai jos ai cateva sugestii la fel de simpatice si animate.

Caciuli si manusi de Craciun Black Friday 2018

Caciula cu model Manusi cu model

Fulare si caciuli de Black Friday 2018: modele calduroase

Sa nu faci prostia sa iesi din casa fara un fular gros si o caciula care sa iti protejeze urechile de vant si de ger! Le recomand pe cele tricotate pentru ca sunt cu adevarat cele mai calduroase si completeaza perfect orice tinuta alegi sa porti, fie ea casual sau eleganta.

Citește și:

Si cand zic modele calduroase de caciuli si fulare, apai asa este. In primul rand pentru ca sunt confectionate din materiale super cozy, apoi pentru ca iti confera o senzatie de care ti-era dor, de bine. Plus ca si designul este unul interesant, chic.

fulare si caciuli de black friday

Vezi modele fulare Vezi propuneri caciuli

Manusi din piele pentru femei pe care merita sa le vanezi in oferta de Black Friday

Daca paltonul este haina ta preferata de iarna, atunci ar trebui sa tii aproape o pereche de manusi de piele. Manusile de genul acesta sunt cele mai indicate in cazul unei tinute elegante. Tot pentru un look chic... romantic, elegant, sau unde vrei tu sa il incadrezi, poti opta pentru o caciula in nuante nude, care pica pe spate.

Revenind la manusile din piele pentru femei - colorate sau negre - o sa observi ca acestea sunt pe cat de simple ca model, pe atat de atragatoare. Pentru ca nu m-am putut decide la o singura varianta, zic ca nici tu nu trebuie. Poti opta pentru mai multe de adaugat in cosul de cumparaturi, mai ales ca de Black Friday 2018 sunt mai ieftine.

Citește și:

Manusi din piele pentru femei

Manusi din piele dama

Esarfe dama de firma: fulare cu parfum

Nimic nu este mai placut decat parfumul tau pe care il simti atunci cand iti imbraci hainele. Un fular va retine din prima aroma pe care o folosesti, astfel incat te va binedispune ori de cate ori te decizi sa il porti.

Bine, bine, nu trebuie musai sa porti doar fulare iarna, asa ca si esarfele sunt o oferta la fel de buna. Ba chiar una mai elaganta, mai rafinata, mai haute-couture daca vrei. Alaturi de o un palton sau de un trenci si cu niste botine cu toc se vor vedea grozav.

esarfe dama elegante Black Friday 2018

Fulare dama

Poate ca ti-ai facut deja o lista cu cadouri, cu achizitii, dar nu uita sa fii si un pic egoista, sa te gandesti si la tine. Asa ca, inainte de a fi frumoasa, tine cont sa fii sanatoasa, asa ca protejeaza-te de frig cu fularul potrivit, cu manusile care iti plac sau cu caciulile care sunt cele mai chic. Accesorile de iarna au preturi mici de Black Friday 2018.

Citește și:

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.