Setari Cookie-uri

7 modele de costume de Craciunita

Anul asta insoteste-l pe Mos Craciun in vizitele pe care le face la casele oamenilor pentru a lasa cadourile celor care au fost cuminti.

Mai sunt doar patru zile pana la cea mai frumoasa sarbatoare din an – Craciunul. Bradul este deja impodobit, casa decorata cu cele mai simpatice decoratiuni, cadourile asteapta impachetate sa fie impartite, meniul pentru masa in familie este pus pe hartie, tinutele pentru dimineata si seara de Craciun sunt pe umerase… nu ne ramane decat sa ne mai ocupam de micile detalii care, in unele cazuri, ne dau batai de cap pe ultima suta de metri.

Sotia lui Mos Craciun

Spre exemplu, cine o sa fie anul acesta Mos Craciun? Sau, ce ar fi daca schimbam anul asta strategia si il primim in casa nu doar pe Mos Craciun, ci si pe draga lui sotie, cea care se asigura ca toti copiii isi vor primi cadourile?! Cei mici din familie se vor bucura si mai tare de aceasta vizita, iar fotografiile vor primi si mai multe aprecieri imediat ce vor fi urcate pe retelele de socializare.

Citește și:

Asadar, iti recomand sa iti achizitionezi repejor un costum de Craciunita si sa pui la cale un scenariu care o sa ii surprinda pe toti cei din casa.

Daca Mos Craciun vine cu sacul cu daruri, tu o sa stai langa el si o sa tii lista cu faptele bune pe care le-au facut membrii familiei.

Costume de Craciunita

Miss Craciunita: 269,90 lei; Costum cu manusi: 166,90 lei;

Rochie scurta: 115,90 lei; Rochie lunga: 259,90 lei

Ai de ales din o multime de modele de costume pentru rolul tau. Slava Cerului, pe magazinele online, gasesti si ce nu iti trece prin cap.

Poti opta pentru un costum lung si sa fii o Craciunita serioasa, care isi face constincioasa treaba, sau te poti transforma intr-o Craciunita moderna si super sexy. Te hotarasti in functie de invitatii pe care ii vei avea la masa.

Foarte important este sa nu iti uiti caciulita de la costum si o pereche de manusi.

Craciunita sexy

Costume Craciunita

Citește și:

Body: 64 lei; Rochie: 139 lei; Set: 109 lei

Cand se lasa seara si toti invitatii pleaca la casele lor, tu poti juca in continuare rolul de Craciunita. Doar ca ar trebui sa inlocuiesti costumul de pana acum cu unul ceva mai indraznet, unul care o sa ii incante si mai mult privirea iubitului/sotului tau.

Nu te rezuma la un simplu set de lenjerie rosu (pe acesta pastreaza-l pentru noaptea de Revelion), ci cauta online costumasele pentru… adulti.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.