Setari Cookie-uri

Posete cu margele aplicate

Trebuie sa recunoastem: viata noastra, a femeilor, fara genti ar fi lipsita de culoare si de gust. Asa ca alege-le pe cele mai deosebite!

Femeia care poarta in permanenta o geanta cu ea este o femeie responsabila, in siguranta si pe care poti conta in orice moment. Motivul este simplu: geanta reprezinta un univers.

Indiferent de dimensiunea unei genti, o femeie nu iese din casa fara sa aiba cu ea cam tot ce stie ca ii este necesar atat ei, cat, uneori, si celor din jur. Si eu am fost uimita de cate lucrusoare pot intra intr-un clutch sau intr-o gentuta pe care o cumparasem ca sa imi serveasca la plimbari, atunci cand nu este recomandat sa car prea multe cu mine.

Cand vine vorba de genti, nu cred ca este cineva care sa spuna “asta e preferata mea”. Sunt atatea modele in atatea culori, incat este imposibil sa ai doar una singura preferata.

Pun pariu ca pana acum nu ti-ai indreptat atentia cum se cuvine catre gentile cu margele, pentru ca daca ai fi facut-o, in dulapul tau s-ar fi gasit vreo doua modele.

Citește și:

Genti plic cu margele

Genti cu margele

Geanta cu margele si paiete: 99,99 lei; Geanta cu margele: 119,99 lei

Gentile cu margele aplicate sunt absolut minunate si de mare ajutor, mai ales atunci cand esti obisnuita sa porti haine simple si ai nevoie de ceva care sa sparga monotonia. Le gasesti sub forma gentilor de mana, genti mari de umar, clutch-uri si plicuri. Nu am gasit inca rucsacuri, dar cu siguranta o sa se fabrice la un moment dat.

Posetele cu margelute si pe alocuri paiete aplicate se pot purta atat de zi cu zi, cat si la evenimente precum nunta, botezul, o zi de nastere sarbatorita in club sau un bal al bobocilor.

Asta inseamna ca le poti face loc in outfit-uri alcatuite din: 1) rochie eleganta + sandale, 2) rochie boho style + cizme cowboy, 3) skinny jeans + tricou oversized si 4) blugi evazati + top cu umerii goi.

Genti casual cu margele

Posete cu margele

Geanta de mana: 362 lei; Geanta Desigual: 449 lei

Citește și:

Anul asta propune-ti sa aduci imbunatatirii in viata ta! Incepe cu stilul vestimentar (este partea cea mai usoara).

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.