Setari Cookie-uri

Ghete confortabile fara toc in tinute elegante

«Uf, tendintele astea, se schimba una-doua! Ei, nu chiar una-doua, dar oricum, cu fiecare sezon. Si uf, tare mai e greu sa le urmaresti» Hmm, daca si tu te gandesti asa, cand vine vorba de asezonarea garderobei cu piesele-cheie ale unui sezon sau altul, iti spunem noi, ca nu trebuie sa mai ai aceasta grija!

Despre ce se (si ce nu se mai) poarta, iti povestim noi “cate-n geanta si-n pantofi!” (in luna si-n stele parca nu e pentru noi, dragi fashioniste, nu-i asa?)

Si daca tot vorbiram despre incaltaminte, astazi ne-am ganit sa imbinam utilul cu placutul, eleganta cu confortul, moda si functionalul, si sa iti povestim despre ghetele flats. Acele modele fara toc, atat de confortabile ca o bulgareala va parea ideea minunata la intoarcerea catre casa. Acele ghete in care picioarele sunt protejate de frig, se simt bine si nechinuite si mai ales, se simt elegante, chic!

Ei bine, ghetele ce amintesc de calapodul barbatesc sunt exact ce ai nevoie!

Iata cateva modele pe care le poti asorta unor tinute elegante, fie casual, la birou sau chiar la ocazii speciale:

1. Ghetele cu varful ascutit se incadreaza in trendul acestui sezon.

Citește și:

Desi fara toc, acest model poate fi asortat la pantaloni la dunga la job sau la o salopeta sofisticata de seara.

Botine

Botine: 669,90 lei

2. Ghetele cu talpa de bocanc nu sunt tocmai elegante, ai zice!

Ei bine, daca le porti cu ciorapi colorati, ele “merg” de minune la rochii midi inflorate sau din stofa de lana, cu tenta Boho.

Ghete biker

Ghete: 329 lei

3. Ghetele cu botul rotunjit, pana la glezna, fara accesorii, aplciatii sau decoratiuni, amintind de ghetele barbatesti sunt IN!

Daca gasesti o culoare indrazneata sau o textura precum pielea intoarsa si mai bine!

GHete din piele maro

Ghete: 599,99 lei

4. Ghetele cowboy-boots sunt vedeta iernii.

Nu acelea cu tocul inalt, si acelea cu toc discret, mic, aproape flat, cu calapod lunguiet, largi la glezna, si eventual cu catarame, tinte ori franjuri.

Ghete cowboy

Ghete: 3017 lei

5. Si daca tot am amintit de catarame, motto-ul acestui sezon, cand vine vorba de aplicatiile anterior amintite este “Cu cat mai multe, cu atat mai bine!”

Citește și:

Ghete maro cu catarame

Ghete: 99 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.