Setari Cookie-uri

Reduceri: Unde? Cat?

Desi in mod oficial perioada reducerilor a inceput pe 15 ianuarie, foarte multi comercianti au dat startul promotiilor si reducerilor inca de la inceputul anului. Asta deoarece spre deosebire de alti ani, vanzarile au fost sub asteptari in perioada sarbatorilor de iarna.

Desi in mod oficial perioada reducerilor a inceput pe 15 ianuarie, foarte multi comercianti au dat startul promotiilor si reducerilor inca de la inceputul anului. Asta deoarece spre deosebire de alti ani, vanzarile au fost sub asteptari in perioada sarbatorilor de iarna.

Cu toate astea, inca nu este tarziu sa mergeti sa va achizitionati haine la preturi mult mai mici decat in mod obisnuit, de la firme de renume. Perioada reducerilor se incheie in mod normal pe 15 februarie, insa unii comercianti au afisat deja ca limita finalul lunii februarie. Si desi nu toate hainele care afiseaza un nume cunoscut trec de proba calitatii, exista insa si magazine in care de multe ori calitatea chiar face diferenta, atat in ceea ce priveste materialele folosite, cat si in privinta modelelor deosebite.

Cei mai multi comercianti afiseaza reduceri de pana la 70%, iar daca pana acum unele produse chiar aveau preturi exagerat de piperate pentru buzunarul romanilor, acum este mult mai usor sa-ti cumperi un produs de calitate fara sa fii nevoit sa te infometezi o luna pentru asta.

Si daca va este teama cumva ca hainele pe care le veti lua acum vor sta in sifonier si se vor demoda, pentru ca deja a trecut perioada friguroasa, avem o veste buna. Am dat o raita prin magazine si am constatat cu bucurie ca multe dintre produsele care beneficiaza de reduceri substantiale sunt potrivite pentru sezonul de primavara si sunt in tendinte.

Daca va place stilul tineresc, nu uitati sa treceti pe la Promod. Cu reduceri intre 50 si 60% si produse care se incadreaza in tendinte, cu siguranta vor fi pe placul multora dintre voi. Gasiti aici fuste scurte din denim, cu nelipsitele carouri, fuste foarte dragute, scurte, in combinatii de alb si negru la numai 39,9 Ron, perfecte atat pentru acest sezon, purtate cu ciorapi grosi, dar si pentru primavara. Veti gasi si fuste de primavara care beneficiaza de reduceri, scurte si viu colorate, si fuste fronsate si in forma de lalea, care mi se par senzationale, de efect si trendy. Sunt si fuste 3/4, cu imprimeuri atragatoare, florale sau forme abstracte.

Pentru cele care iubesc rafinamentul culorii negru, recomand magazinul Ziggo. Aici sunt reduceri de pana la 50%, dar va sugerez sa va ganditi bine daca raportul calitate/pret este intr-adevar in favoarea voastra. Exista si o mini-colectie de haine rosii, care coloreaza putin magazinul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.