Setari Cookie-uri

Reduceri: Unde? Cat?

Desi in mod oficial perioada reducerilor a inceput pe 15 ianuarie, foarte multi comercianti au dat startul promotiilor si reducerilor inca de la inceputul anului. Asta deoarece spre deosebire de alti ani, vanzarile au fost sub asteptari in perioada sarbatorilor de iarna.

Zara reuseste sa satisfaca o multitudine de gusturi. Ca sa va hotarati trebuie sa treceti pe acolo, desi, credeti-ma, este greu sa va hotarati! Modele variate de fuste, pantaloni, camasi... culori variate, jachete mai lungi si mai scurte... Cu reducerile de pana la 50% preturile au devenit ceva mai accesibile, acum depinde de cat isi permite fiecare sa cheltuiasca. Mi-au atras in mod deosebit atentia camasile, pe care le gasiti in diferite modele si in general din matase. Personal am facut o pasiune pentru camasile din matase, cu un design romantic si elegant, fara maneci, usor pe gat si cu o funda mare, in culori si imprimeuri atragatoare. Dar din varietatea stilurilor probabil ca fiecare va gasi ceva care sa i se potriveasca!

Stefanel a fost cam singurul magazin in care inca gaseai pulovere groase de lana, foarte frumos lucrate. Si cu reducerile de pana la 50%, chiar convenabile. Mi-au mai atras atentia jachetele scurte si foarte moderne dar si o colectie de rochii atragatoare.

Va doresc spor la cumparaturi!

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.