Setari Cookie-uri

Reduceri: Unde? Cat?

Desi in mod oficial perioada reducerilor a inceput pe 15 ianuarie, foarte multi comercianti au dat startul promotiilor si reducerilor inca de la inceputul anului. Asta deoarece spre deosebire de alti ani, vanzarile au fost sub asteptari in perioada sarbatorilor de iarna.

Iubitoarele stilului office sau sport-elegant isi vor gasi cu siguranta ceva in colectia de la House of Art. Si nu spun asta numai pentru ca JoJo este imaginea acestui magazin. Reducerile sunt substantiale, de pana la 70%. Gasiti aici pantaloni si fuste 3/4 din stofa, in general pe tonuri neutre, usor de asortat. Fustele sunt din velur sau din stofa, acestea din urma de obicei fronsate. Gasiti si sarafane foarte dragute, care se pot purta lejer la birou dar fac fata cu brio si unei iesiri in oras, in functie de accesoriile pe care le alegeti sau de bluzele cu care le combinati. Sarafanele sunt fie pe tonuri neutre, precum crem sau gri, fie in carouri, si ca un plus am remarcat ca exista si sarafane in forma de lalea. Foarte sic! A, si sa nu uit camasile pe care le gasiti in foarte multe culori.

Am intrat si la Colins insa oferta nu era foarte generoasa, posibil sa se fi epuizat stocul, desi in magazin se specifica durata promotiei pana la data de 29 februarie. Merita totusi o vizita pentru curelele de dama dragute si viu colorate, la preturi acceptabile, care sunt atat de recomandate in sezonul urmator. Adevarul este ca la o pereche de jeansi (si nu numai) cureaua chiar face diferenta, dand impresia unei tinute fresh si noi.

Esprit afisa reduceri de 50%. Mi-au atras atentia fustele mini si medii in carouri sau cele din velur, pe negru si crem. Am vazut si niste geci pana in talie foarte dragute, de primavara dar si bluze diferit colorate in modele atragatoare. Preturile insa nu sunt tocmai foarte mici, chiar si cu reduceri.

La Donna M chiar m-a atras rafinamentul. Cu reduceri de 50% m-am bucurat sa vad pulovere extrem de sic si sexy, din materiale moi, pretentioase, colorate diferit si usor sclipicioase. Gasiti si pantaloni si fuste in carouri, cu model elegant, pentru o femeie cu stil.

La TinaR reducerile sunt de la 30% pana la 50% si daca va faceti cumparaturile lunea, veti beneficia si de un bonus de 20% din valoarea cumparaturilor. Am remarcat aici puloverele din casmir diferit colorate si, inutil sa mai spun, foarte frumoase, precum si deja nelipsitii pantaloni in carouri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.