Setari Cookie-uri

Colectia Red Carpet

Cand stilistii din lumea intreaga cauta inspiratie in coafarea parului lung, ei cauta de fapt creativitatea, inspiratia si motivatia unui singur om – Patrick Cameron

Colectia "Red Carpet"

Patrick si-a lansat si noua colectie "Red Carpet" la Salon International. Sursa sa de inspiratie ? Glamour-ul Hollywood-ului, covorul rosu, flash-urile si blitzurile fotografiilor, farmecul Divelor de acum si de odinioara, aroma unica a celebritatii. Atmosfera pe care o creeaza colectia “Red Carpet” este acea de cocktail ametitor de emotie, haute couture si stilizare ireprosabila.

“Red Carpet”, colectia pe 2008 semnata Patrick Cameron a fost prezentata si la Bucuresti, la TNB, intr-un show grandios de stil si eleganta marca Wella Professionals. “Telul meu este sa creez coafuri naturale, care sa faca orice femeie sa se simta frumoasa si feminina”, marturiseste Patrick Cameron, ambasadorul stilului.

Noua colectie nu face exceptie: parul este din nou vedeta. El este pus in valoare, sculptat in forme perfecte si are parte de finisaje exceptionale. Patrick exploreaza echilibrul dintre stilurile clasice si texturile alternative, contrastul dintre parul energic si plasarea perfecta. Firul este rasucit, impletit, modelat si totodata atras in volume elegante. Totul pentru a crea o senzatie de uimire, stralucire si feminitate.

Tusa finala de perfectiune si finisare vine din aranjarea parului cu placa. Totul pentru obtinerea unui look minutios si totusi extrem de natural. Un sentiment de eleganta atemporala.
Coafurile pentru “Red Carpet” au avut un partener desavarsit: rochiile haute couture. Aceeasi eleganta, acelasi simt de libertate si de seductie. Si mai ales aceeasi lume a culorii pline de pasiune: ROSU. Aceste detalii stilistice au venit sa completeze mixul unic de show si educatie a la Patrick Cameron. Totul pentru o senzatie de “WOW.

Altrusim, profesionalism si daruire

Patrick Cameron este un brand ce simbolizeaza eleganta si stil. Este unul dintre cei mai talentati, energici si daruiti oameni pe care ii poti intalni.

Abilitatile lui Patrick sunt foarte cautate. Scoala sa de training din Londra le pune la dispozitie studentilor oportunitatea de a lucra cot la cot cu maestrul. Si unde mai punem la socoteala ca Patrick Cameron tine seminarii scoala la New York, in Noua Zeelanda, in Australia, in Germania, la Los Angeles sau Dublin. Pentru ca una dintre dorintele arzatoare ale lui Patrick este sa ajute industria coafurii. Industria care lui i-a oferit atat de multe. De aceea, in fiecare an isi face timp sa viziteze cel putin cinci licee de coafura. Aici isi demonstreaza talentul si le ofera tinerilor studenti o experienta de neuitat. In rolul sau de ambasador international al hairstyling-ului, Patrick a facut si multe acte caritabile - strangere de fonduri pentru lupta de cercetare impotriva leucemiei si a cancerului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.