Setari Cookie-uri

Colectia Red Carpet

Cand stilistii din lumea intreaga cauta inspiratie in coafarea parului lung, ei cauta de fapt creativitatea, inspiratia si motivatia unui singur om – Patrick Cameron

Photoshooting-urile

Un alt domeniu unde experienta lui Patrik in stilizarea parului este la mare cautare. Creatiile sale au facut atractia paginilor revistelor glossy atat din Anglia, cat si din lumea intreaga.

“Educatia este indispensabila cresterii si dezvoltarii oricarui stilist”, crede Patrick. “Iar coafarea parului lung nu face exceptie. Mitul conform caruia este mai greu sa stilizezi parul lung trebuie spulberat”, adauga specialistul. De aceea, Patrick a realizat o serie de “instrumente” vizuale de invatare. Avantajul lor? Sunt usor de urmarit si nu tin cont de bariera limbilor. Patrick a lansat 5 volume despre ”Coafarea pas cu pas a parului lung”. Ultima carte – “Silhouetted Classics” – prezinta trei stiluri diferite pentru coafarea parului lung: coafuri elegante si sopisticate. La randul lui, volumul “Bridal Elegance” explica secretele cocurilor de mireasa. “Global Trend” prezinta look-uri contemporane, care sparg barierele clasicei stilizari pe lung. Aici Patrick utilizeaza texturile pentru a crea coafuri couture perfecte pentru podiumurile din Londra, Paris sau Milano. Toate cele cinci carti ale lui Cameron reunesc o mare varietate de look-uri: de la faimoasele si sofisticatele cocuri ale lui Patrick pana la look-uri texturate, contemporane.

Patrick a lansat, de asemenea, o serie de mini carti - ghiduri de styling step by step - pentru colectiile “Provocateur”, “Cream” si “Ladies Who Lunch”. Ghidurile sunt un atuu in libraria educationala a lui Patrick, dar si un suvenir fantastic si util pentru show-urile sale inovatoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.