Setari Cookie-uri

Colectia Red Carpet

Cand stilistii din lumea intreaga cauta inspiratie in coafarea parului lung, ei cauta de fapt creativitatea, inspiratia si motivatia unui singur om – Patrick Cameron

Pentru cei care prefera DVD-ul ca modalitate de invatare, Patrick a produs o serie de astfel de suporturi educationale, care acopera spectrul complet al parului lung de la Bridal la Avant Garde. Seria Long Awaited – Long Awaited, Long Awaited 2 si Long Awaited 3 – Inspirations apar toate pe un singur DVD. Cum sa coafezi parul lung – Colectia Bridal Partea Unu si Doi contin sase look-uri de nunta uimitoare pe fiecare disc, impartasind privitorului secretele coafarii parului lung pentru nunta. Colectia Show de pe DVD este o editie speciala care prezinta pas cu pas look-uri din show-urile Provocateur, Cream si Ladies Who Lunch. In 2008, Patrick va lansa noul sau DVD pas cu pas prezentand cum poti realiza usor coafurile din colectia Red Carpet.

Filosofia lui Patrick este simpla: “telul meu este sa realizez coafuri naturale care sa faca orice femeie sa se simta frumoasa si feminina”.
Altruismul sau, dar si dorinta de a-i invata si pe altii ceea ce stie l-au facut pe Patrick sa fie acolo unde este azi: in galeria celebritatilor. Farmecul sau, energia, vitalitatea si dedicarea lui pentru aceasta meserie par sa nu aiba sfarsit. Unul dintre cei mai daruiti, incantatori si talentati oameni pe care i-ati putea intalni vreodata, Patrick este un adevarat maestru al breslei sale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.